Uw leverancier voor schuifpuien

VL wonen

Als je op zoek bent naar een leverancier voor het plaatsen van een schuifpui of een kozijn, dan ben je bij Schipper Ede aan het beste adres hiervoor. Zij zijn namelijk al vanaf het jaar 1959 in deze branche aan de slag en weten dus goed hoe dit allemaal moet worden geregeld. Daarbij zal je dus niet alleen maar een bestelling plaatsen en dit wordt voor je geregeld, maar je wordt geheel betrokken bij het proces in hoeverre je daar zelf dan ook behoefte aan hebt. Dat betekent dat er wordt overlegd hoe je de schuifpui wilt laten plaatsen, hoe je de kozijnen wilt hebben, welke kleuren je wilt gebruiken en welke maten deze dienen te zijn. Het gehele proces wordt door Schipper Ede uitgevoerd, dat wil zeggen vanaf het maken van de producten, dus de productie, tot aan het plaatsen en het onderhouden hiervan.

Klanten

Bij Schipper Ede is de klant een heel belangrijk onderdeel van het productieproces, want het gaat er immers om dat de klant tevreden is met hetgeen dat er zal worden afgeleverd. Je kunt kiezen voor diverse onderdelen. Dat betekent schuiframen, schuifpuien, kozijnen en dergelijke. Hiermee kan je een groot verschil maken in een woning, omdat dit allemaal een onderdeel is van een woning waar veel meer lichtinval door wordt gecreëerd. Meer licht is vaak iets waar veel mensen behoefte aan hebben, omdat dit een ruimte ruimtelijker kan maken en meer sfeer kan geven, dan wanneer je het gevoel hebt in een ‘donker hol’ te lopen en te leven.

Afspraak

Omdat iedere woning net weer even wat anders is en andere mogelijkheden biedt, wordt er eerst gekeken naar de mogelijkheden die er in jouw woning zijn. Dat wordt gedaan aan de hand van een fysieke afspraak, waarbij de woning zal worden geïnspecteerd en er wordt gekeken naar de manier waarop je deze kunt inrichten en waar er veranderingen in kunnen worden aangebracht. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de stevigheid van de ruimte of om de maten die er zijn. Na deze inspectie wordt er een ontwerp gemaakt waar er natuurlijk ook nog aanpassingen aan kunnen worden gedaan om deze perfect te maken voor jouw situatie.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten