Upgrade je woonkamer met een Cinewall

VL wonen

Je woonkamer is een ruimte waar je veel tijd doorbrengt, je wilt dan ook dat deze kamer er goed uit ziet en dat het er sfeervol en gezellig is. Maar hoe doe je dat nu precies en wat zijn de dingen waar je op moet letten? Een populaire toepassing voor de woonkamer is een cinewall. Zoals de naam het al zegt is het eigenlijk een bioscoop en muur in één. Het is een TV-wand waarbij je tv in de muur wordt geplaatst. Daarnaast is het ook mogelijk om hier dingen aan toe te voegen zijn zoals een haard. 

Cinewall laten plaatsen

Het voordeel van een cinewall is dat deze op maat geplaatst kan worden in je woning. Of je nu een grote of kleine woonkamer hebt, met een cinewall heb je een fantastische ruimte. De cinewall wordt op maat  gemaakt waardoor het er altijd geweldig uit ziet. Voordat deze gemaakt zal worden, worden dan ook eerst de maten opgemeten zodat het precies duidelijk is hoe groot de cinewall moet worden en waar de tv geplaatst moet worden. 

Leuke toepassingen

Een cinewall is een echte luxe toepassingen waarmee je je woning omtovert tot een unieke ruimte. Iedereen zal je hier complimenten over geven. Je kunt oneindig variëren met verschillende toepassingen. Dit is ook hetgeen dat een cinewall zo leuk maakt. De kleuren, materialen en vormen kunnen allerlei verschillende toepassingen krijgen voor de tv wand. Een tv wand is daarom ook fantastisch voor een gezellig gezin, iedereen zal ervan genieten.

Dus, ga jij ook voor een cinewall? Een laatste tip van ons: Wanneer je kiest voor een cinewall is het verstandig om deze op maat te laten maken, dit ziet er namelijk een stuk beter uit. Je hebt dan een exacte afmeting voor jouw muur, je tv en je haard waardoor het er een stuk netter uitziet. 

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten