Elektrische boilers met een anti- kalk functie zorgen voor een soepele huid.

Elektrische boilers met een anti- kalk functie zorgen voor een soepele huid.

Een droge huid of eczeem is onaangenaam en wordt veelal veroorzaakt door (te) hard water. Te hard water is slecht voor je huid en haar omdat calcium- en magnesiumdeeltjes ergerlijk en uitdrogend werken. Calcium- en magnesiumdeeltjes bepalen de hardheid van het water. 

Een elektrische boiler met anti- kalk functie kan de oplossing bieden voor deze problemen. Bovendien is het ook meteen beter voor het behoudt van je boiler omdat door deze anti- kalk functie kan de boiler zijn werk beter blijven doen doordat kalk zich niet meer kan gaan hechten. Plus, zo bespaar je ook meteen ten volle op de onderhoudskosten.

Maar wat houd dat nu precies in, een boiler met zo’n anti- kalk functieAnti- kalk boilers zijn boilers met droge weerstanden, wat wil zeggen, dat, de verwarmingselementen in dit type boilers niet direct in contact kunnen komen met het water en zodoende dus ook niet aangetast kunnen worden door het kalk in het water en hoeven daarom dus ook niet vervangen of schoongemaakt te worden! Wat bij een ‘gewone’ boiler elke 2 jaar moet gebeuren.

De allernieuwste anti- kalk elektrische boiler van het merk DAT, de DAT Aparici Eficiente Plus is zo een vernuftig apparaat.

De DAT elektrische boilers hebben twee tanks, wat ervoor zorgt ervoor dat er minder warmte verlies is en er is hierdoor minder menging met het inkomende koude water, dat scheelt weer in opwarmtijd. De boiler is ook nog super goed geïssoleerd waardoor de warmte extra lang vastgehouden wordt. De boiler is dus zeer energiezuinig wat weer resulteert in een energielabel B.

De DAT boilers zijn energiezuinig en zeer betaalbaar. Verkrijgbaar via de website van elektrischeboiler.eu. 
Andere merken elektrische boilers te koop op dezelfde website zijn; Wesen, Ariston en Lemet, deze boilers hebben ook allemaal een energielabel A of B. 

 

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je sowieso de beste deals als we het hebben over elektrisch aangedreven apparatuur zoals; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilersets, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs anti- kalk magneten. 

 

 

De producten op deze website zijn enorm scherp geprijst doordat zij groot inkopen, eigen import en voorraad hebben, dus je kunt alles de volgende dag al in huis hebben, maar afhalen op het depot is tevens mogelijk. Kan je direct al je prangende vragen stellen aan de vakmensen ter plaatse.

De website zelf is overzichtelijk en er staan Nederlandstalige handleidingen bij elk product. Eenvoudig de juiste keuze maken voor jouw situatie kan met de on-line calculator voor een boiler of cv, zodat zie je snel ziet wat voor jou de beste optie is. 

 Ga eens kijken op deze website of laat je adviseren door de vakmensen van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten