Thuiswerken gezelliger tussen Jungle Wandmatten

Maak je thuiswerkplek gezelliger met een groene muur

Thuiswerken kan je gezelliger maken met de Jungle Wandmat kunsthaag, maak zelf eenvoudig een gezellige werkplek. Wegens het Covid19 virus is thuiswerken momenteel de norm en dan is het wel belangrijk om het jezelf zo gezellig mogelijk te maken zodat je thuis prettiger kan werken.

Met deze Junglematten is dit zeer eenvoudig zelf te doen want de jungle wandmat zijn makkelijk op te hangen en naar elk gewenst formaat te maken. Je hebt meteen een positieve vibe behaald en een ontspannende, groene sfeer gecreeerd.

De matten zijn eveneens ideaal op de werkvloer op kantoor als devider, eenvoudig ophangen aan de doorzichtige wanden.

Groen ontspant en ontstresst 

Wist u dat..het bewezen is dat groen ontspant en een positief effect heeft op het brein? Daar is al een beetje groen voor nodig want een beetje helpt zeker al bij ontspanning. Met plaatsing van een wandmat haal je ook nog eens een eyecatcher naar binnen, wordt het een gezellige en ontspannende thuiswerkplek.

Kortom

  • MInder stress
  • Meer ontspanning
  • Gezellige werkplek
  • Snel op te hangen
  • Is duurzaam
  • Keuze uit meerdere matten
  • Geeft een positieve vibe
  • Naar elk gewenst formaat te maken

Doe dus meer met groen op kantoor, ideaal voor thuiswerkers in deze periode voor meer ontspanning, zo verminderd het gemis van collega’s misschien ook een beetje. En de matten zijn weer makkelijk in een andere ruimte te gebruiken mocht je er op uitgekeken zijn.

U zult ook zien dat het voor een betere akoestiek zorgt en vervelende bijgeluiden worden weggehaald. Stof is eveneens makkelijk weg te halen met een stofdoekje. Afspoelen kan eventueel ook gedaan worden.

Wil jij nu thuis een jungle gevoel creeeren voor je eigen thuiswerkplek  dan ben je uitgenodigd om ze te bezichtigen en te bestellen in onze webshop bij www.kunsthaag.eu.

https://kunsthaag.eu/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten