Kwaliteit maakt het verschil bij de energiezuinige elektrische boilers van DAT.

Kwaliteit maakt het verschil bij de energiezuinige elektrische boilers van DAT.

U zoekt een boiler die op een duurzamere manier uw water kan verwarmen?
Dat is super makkelijk te realiseren dankzij de nieuwe DAT-Aparici ECO smart elektrische boilers.

De allernieuwste elektrische boilers van het merk DAT zijn namelijk voorzien van een zogeheten smart controller.

Deze smartcontroller zorgt dat uw persoonlijke verbruik in kaart wordt gebracht.

Dat werkt zo; aan de hand van een bepaald algoritme programmeert de elektrische boiler zichzelf op de meest energiezuinige wijze, gebaseerd op jouw huishoudgewoontes, zodat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt. Bovendien behoudt de boiler zijn warmte extra lang doordat de ketel zeer goed geïsoleerd is.

De elektrische boiler DAT-Aparici ECO smart is te koop via elektrischeboiler.eu en ze zijn er in verschillende volumes; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Van ditzelfde merk is er ook een ander model; de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler. Deze elektrische boiler is met name handig op plekken waar niet altijd voldoende stroom aanwezig is.

Er is namelijk de mogelijkheid te kiezen voor verschillende wattages; een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Perfect natuurlijk voor op campings, in zomerhuisjes of voor grotere projecten.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler is evenals de DAT-Aparici Eco smart een energiezuinige elektrische boiler. Dit model is tevens uitgerust met de eerdergenoemde SMART controller. 

Het verschil zit in de vormgeving; de DAT-Aparici ECO smart is rond en de DAT-Aparici Eficiente heeft een strak, plat ontwerp, met een diepte van maar 28 cm. Deze boiler zou je dankzij het cleane ontwerp gewoon in het zicht kunnen hangen.

De DAT-Aparici Eficiente is uitgerust met 2 tanks met in elke tank een eigen anode en verwarmingselement. Op deze wijze vindt er minder warmte verlies plaats en heeft de boiler een snelle opwarmtijd.

Beide elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden.

De DAT-Aparici Eficiente is te te verkrijgen in; 30, 50, 80 en 100 liter. De elektrische boilers worden geleverd inclusief ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 

 

 

Alletwee de boilers hebben een energielabel A/B.

Dus wilt u besparen op uw stroomkosten, maar je wilt ook een uitmuntende kwaliteit? Dan kies je voor een van deze elektrische boilers.

Kijk eens op de website van elektrischeboiler.eu voor verdere informatie over deze of andere merken elektrische boilers of elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten