Trappen op maat laten maken

VL wonen

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten levert vaste trappen in verschillende houtsoorten, maar kan deze ook op maat maken voor u. Wanneer u bij ons komt met uw wensen en ideeën kijken wij samen met u naar hoe we dit kunnen realiseren. In onze timmer- en trappenfabriek ontwerpen en produceren wij houten trappen. Wij kunnen een nieuw voorstel voor u ontwerpen, of u levert een concept aan dat wij verder uitwerken. Het grote voordeel is dat wij al onze producten op maat maken waardoor wij bijna altijd aan uw wensen kunnen voldoen, als deze passen bij uw huidige situatie uiteraard. In deze blog vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Uw wensen en de mogelijkheden om een trap op maat te laten maken

Of het nu gaat om een trap in de woonkamer of een vaste trap naar de zolderverdieping, wij hebben jarenlange ervaring in het maken van houten trappen. U kunt bij ons aangeven Welke houtsoort uw voorkeur heeft of dat u wellicht liever glas of RVS wilt. Wij maken alles zelf in onze eigen timmerfabriek in Almere. Neem contact op en bespreek uw voorkeuren, wij adviseren u graag over de beste oplossing. Er zijn verschillende soorten trappen mogelijk:

 

–        Dubbel kwart of halve slag met een 180 graden draai.

–        Kwart met steek met een draai links- of rechtsom overgaand in een steektrap.

–        Specials, een trap van een bijzondere houtsoort, glas of RVS.

–        Steek met kwart, tegenovergesteld van de kwart met steek.

–        Steektrap, de meest simpele uitvoering van een trap.

Interesse in een trap op maat? Maak een afspraak!

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op, en vraag een vrijblijvende offerte aan! Eén van onze experts komt graag bij u langs om de mogelijkheden te inventariseren. Wij geven u degelijk en juist advies en denken met u mee. Een trap die aansluit op uw interieur en decoratie, geheel naar u wensen. Daar gaat het om!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten