Tip: maatvoering perceel

Ben jij van plan om maatvoering perceel aan te vragen? Dan kan je dat doen bij Kadastralekaart.com. Deze aanbieder heeft alle informatie over het kadaster. Mocht jij willen weten wat de afmetingen van jouw perceel zijn, dan helpt deze aanbieder jou verder. De informatie die zij hebben is zeer betrouwbaar, niet voor niets hebben veel mensen deze partij al voor hulp ingeschakeld. Mocht jij willen weten wat de afmetingen van een perceel zijn en hoe groot je tuin nou eigenlijk is? Dan ben je bij deze aanbieder aan het juiste adres. Echter is dit niet de enige reden om deze aanbieder in te schakelen. Dit kan je namelijk ook doen op het moment dat je in conflict bent met je buren. Zijn zij bijvoorbeeld op een stuk grond aan het bouwen waarvan jij er heilig van overtuigd bent dat het gaat om jouw grond? Dan zal je met feitelijke informatie moeten komen om verdere problemen te voorkomen. Mocht je dit willen doen, dan is maatvoering perceel van Kadastralekaart.com zeer geschikt! 

Wat staat er allemaal in het rapport? 

Wanneer je het rapport aanvraagt, dan krijg je een hoop informatie. In deze alinea gaan we jou vertellen wat er onder andere in staat, dit is nog niet alles. Mocht je precies willen weten wat er in staat, dan raden we het je aan om een kijkje te nemen op de website van de aanbieder. 

In het rapport staan de maten van het perceel, de hoekpunten van het perceel, maar ook de oppervlakte en de omtrek. Tevens krijg je ook de onbebouwde oppervlakte van het perceel, een omgevingskaart en streetview foto’s. Wat ook handig is, is dat je een overzicht krijgt van de grens historie van individuele grenslijnen. Wanneer je voor dit rapport kiest voor dit rapport, dan krijg je dus de beschikking over betrouwbare informatie. Echter zijn de maten in het rapport indicatief, is er een conflict over de perceelgrens? Dan is het altijd nog zeer verstandig om een grensreconstructie aan te vragen, dit kan je doen bij het Kadaster. Wanneer je dit doet, dan weet je al helemaal zeker dat je de beschikking krijgt over de beste info. 

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten