Timmer- en trappenbedrijf van Kooten Almere

VL wonen

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten is een professionele timmerfabriek in Almere, gespecialiseerd in het produceren van ramen, deuren, complete kozijnen, vaste houten trappen, leuningen en hekwerken. Wij leveren maatwerk en luisteren altijd goed naar de wensen van onze klanten. Mede daarom zijn wij dan ook erkend 5 sterren specialist! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Specialist in maatwerk

Wij leveren wat u als klant vraagt. Van enkele ramen of deuren tot complete kozijnen. Trappen naar elk gewenst model en in elke gewenst houtsoort. Onze producten worden gemaakt met de beste materialen en naar de huidige eisen, zoals KOMO. Wij leveren alleen het beste. Hoge kwaliteit geheel afgestemd op uw wensen!

Uiteraard adviseren wij u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken geheel naar wens. Ook in het ontwerpen van kozijnen en deuren zijn wij vaardig. Onze medewerkers denken met u mee en samen komen we tot de juiste oplossing, welke aansluit bij het interieur en exterieur van uw woning. Als onze klanten tevreden zijn, zijn wij ook tevreden! Ons grote voordeel is dat wij onze producten zelf maken en bewerken in onze eigen fabriek in Almere. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn!

Waarom kiezen voor Van Kooten?

Naast het feit dat wij maatwerk leveren, zijn al onze medewerkers gepassioneerd en gespecialiseerd in alles dat met hout te maken heeft. Hierdoor kunnen zij u altijd passend advies geven en weet u zeker dat uw wensen met succes uitgevoerd zullen worden. Wij produceren en plaatsen onze producten zelf en weten als geen ander wat er nodig is om uw interieur een boost te geven!

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze diensten en producten, of heeft u interesse? Neem dan direct contact met ons op! We maken een afspraak zodat een van onze experts bij u langs kan komen om de mogelijkheden te inventariseren. Wij luisteren naar uw wensen en op basis hiervan geven wij u passend advies. Wij denken met u mee en zullen er alles aan doen om uw wensen realiteit te laten worden. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten