Stalen rijplaten

Stalen rijplaten nodig?

Gaat u een huis bouwen of verbouwen, dan kan het nodig zijn dat u stalen oprijplaten nodig heeft voor de vrachtwagen die op uw terrein moet komen. Zou u namelijk geen stalen oprijplaten gebruiken, dan bestaat de mogelijkheid dat de vrachtwagen wegzakt in de zachte ondergrond en dat wilt u voorkomen. Wanneer de vrachtwagen eerst over een rijpad moet komen, voordat hij bij u op het erf is, dan wilt u ook niet dat het rijpad of stoep verzakt. Ook bij evenementen waarbij tijdelijke parkeerplaatsen nodig zijn, kunnen de rijplaten gebruikt worden. Omdat ze tijdelijk nodig zijn, kunt u de stalen rijplaten huren. Door stalen rijplaten huren weet u met zekerheid dat de ondergrond beter zal worden beschermd, dan door kunststof rijplaten.

Stalen rijplaten huren van Kolbe

Het is belangrijk dat u goedgekeurde stalen rijplaten gebruikt. Voor rijplaten verhuur kunt u terecht bij Kolbe. Ze leveren rechte en vooral ook schone rijplaten. Omdat ze uit voorraad worden geleverd, kan aan de rijplaten verhuur snel worden voldaan. Ze kunnen al binnen 6 uur op de plaats van bestemming worden afgeleverd. Wanneer u weet hoeveel stalen rijplaten u wilt huren, zal er eerst een offerte worden gemaakt als u ook de tijdsduur weet.

Rijplaten van kunststof

Wanneer er bijvoorbeeld tijdens een kermis het gras beschermd moet worden, dan heeft men genoeg aan rijplaten van kunststof. Wanneer er kunststof rijplaten gehuurd moeten worden moet men dat doen bij een erkend bedrijf. Houdt er rekening mee dat de kunststof rijplaten kleiner van afmeting zijn, dan de stalen rijplaten. Zijn kunststof rijplaten voldoende, dan is het raadzaam om die te gebruiken.

De voordelen van stalen rijplaten

Stalen rijplaten zijn 100% recyclebaar. Doordat ze zo sterk zijn, gaan ze vele jaren mee. Ze kunnen een zware belasting dragen. Voor zwaar beladen vrachtwagens zijn ze geen enkel probleem. Ook zijn de stalen rijplaten geschikt voor intensief gebruik en kunnen in alle maten worden geleverd, zelfs met een eigen logo of bedrijfsnaam.

https://kolbe.nl/stalen-rijplaten-huren/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten