Sluitplaat voor alle soorten sloten

VL wonen

Als u op zoek bent naar een geschikte en duurzame manier voor de afwerking van uw slot, dan biedt de sluitplaat de juiste oplossing. De handige sluitplaat is niet alleen ideaal voor de afwerking van uw slot, maar ook ideaal voor de veiligheid. Wanneer u een sluitplaat in het kozijn plaatst, kunnen inbrekers uw slot heel moeilijk forceren. We hebben een ruim assortiment van sluitplaten; in verschillende draairichtingen, verschillende merken en voor verschillende modellen sloten. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in rechte- of afgeronde hoeken. De sluitplaten in ons assortiment zijn ook in verschillende materialen beschikbaar; alle materialen hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn allemaal corrosievrij.

Verstelbare sluitplaat

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste sluitplaat uit ons ruim assortiment? Dan helpen we u graag verder. Welke sluitplaat het beste bij uw deur past, is onder andere afhankelijk van het soort slot; bijvoorbeeld een loopslot of een kastslot. Het is belangrijk dat u een sluitplaat koopt dat precies bij uw type slot past. Sommige sluitplaten zijn verstelbaar; na het plaatsen van de sluitplaat, kunt u het afstellen in elke gewenste maat. Ons professioneel team kan u altijd het juiste advies geven en ervoor zorgen dat met een sluitplaat uw deurbeslag altijd op de beste manier kan functioneren.

Sluitplaat van hoogwaardige materiaal

In ons uitgebreid assortiment vindt u altijd een sluitplaat die bij u past. Alle sluitplaten zijn van hoogwaardige materiaal gemaakt. Een sluitplaat zorgt voor een feilloze afwerking van uw slot en biedt extra veiligheid. Alle sluitplaten uit ons assortiment zijn roestvrij. Heeft u moeite met het bepalen van de draairichting van uw deur; dan helpen we u graag. De draairichting van uw deur is ook belangrijk bij het kiezen van de juiste sluitplaat. Wilt u een sluitplaat kopen tegen een voordelige prijs? Maak dan gauw contact met ons zodat we u verder kunnen helpen.Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten