Wonen in een appartement

Escaperoom in de mooie Achterhoek

VL wonen

Op zoek naar een leuk, spannend en gezellig uitje? Bij de leuke Escaperoom Achterhoek kun je samen met vrienden, familie of collega’s terecht voor een geslaagd uitje. Het is de perfecte teambuilding of het perfecte moment om je even helemaal te laten gaan. Laat alle stress los en boek nu een tijdslot bij Escaperoom Achterhoek! Geen online spelletjes maar echt even samen komen. En ieder zo zijn eigen kwaliteiten in de groep komen tot uiting bij de Escaperoom Achterhoek. Je hebt elkaar echt nodig, dat maakt deze plek de perfecte ijsbreker, teambuilding en de echte uitdaging voor het loslaten van al je zorgen. Het spelende kind in jezelf komt naar boven.

Divers aanbod

Je kunt bij Escaperoom Achterhoek terecht voor kinderfeestjes, gezinsuitjes en bent ook welkom met je collega’s. Geef je kind een onvergetelijke en bijzondere verjaardag en nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit om lekker te puzzelen, hersenkraken en vooral met plezier te spelen. Of maak van de luie zaterdag een enerverende dag met je gezin, er echt even samen op uit. Breng je collega’s samen en kom er achter wat de kwaliteiten en de groepspositie zijn van je collega’s. Dit is allemaal mogelijk bij Escaperoom Achterhoek. En natuurlijk kunt u een gepaste hap of lunch naar keuze erbij boeken.

Toegankelijk voor ieder budget

Plezier is belangrijk in het leven, vooral het delen van plezier. Daarom kun je bij Escaperoom Achterhoek terecht voor een zeer schappelijke prijs. Ook de betaalmogelijkheden zijn divers. Met iDeal of pin op locatie, geen probleem bij Escaperoom Achterhoek! Voor een speciale maaltijd of wat uitgebreidere lunch kunt u met combideals ook terecht bij nabijgelegen restaurants en theehuizen. Ook daar betaal je dan niet de volle prijs.  Wees welkom en leef je uit bij Escaperoom Achterhoek. Reserveer via de website en bereid je voor op een spannend en leuk avontuur!