Verwarmde Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land?

Ja niemand want je kan jouw gezicht niet zien. Weer eens te heet gedoucht tante Thea. Het stoom druipt er vanaf en het condens vormt zich al op de muren. Dus daar gaat het handje dan maar weer. Even vegen zodat je kan zien of er nog puisten op jouw gezicht zitten die uitgeknepen moeten worden, voordat de foundation eroverheen gaat. Dit moet veel makkelijker kunnen. Wil jij geen beslagen spiegels meer, kijk dan eens naar een spiegelverwarming voor in de badkamer.

Hoe werkt spiegelverwarming?

Klinkt wel heel gek he, in een warme ruimte, de badkamer spiegel verwarmen met een spiegelverwarming om ervoor te zorgen dat het niet beslaat. En toch werkt het zo. Door een verwarmingselement te bevestigen, of te laten bevestigen en toch werkt het zo. Je kan een kant en klare spiegel komen met verwarming in één, zo weet je zeker dat je de juiste oplossing hebt.

Heb je al een eigen spiegel?

Dan kan je kijken of je een spiegelverwarming achter jouw bestaande spiegel kan plaatsen. Een spiegelverwarming is een mat, met een schakelaar. Deze bevestig je achter de spiegel en met een druk op de knop kan je de verwarming uit of aan zetten. Zo kan je na het douchen de spiegelverwarming uit zetten. Bespaart weer eens energie.

Let op niet elke spiegel is geschikt

Wil je toch achteraf op jouw eigen spiegel een spiegelverwarming van Polarheat monteren, kijk dan goed of jouw spiegel hiervoor geschikt is. Tegenwoordig zijn de meeste spiegels hier wel voor geschikt, maar oudere spiegels niet. Let ook wel op dat je een stroomaansluiting nodig hebt om jouw spiegelverwarming aan te sluiten. Een spiegelverwarming is op elke soort spiegel te monteren. Heb je ovalen spiegels, dan zal dit ook erop passen. Zoek wel de juiste maat op.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten