Slotenmaker Boxmeer

Wie hebben een sleutel van uw nieuwe woning?

Een andere woning betrekken is een spannende tijd en vergt veel aandacht en energie. Er moet immers een hoop geregeld worden. Maar waar een hoop mensen niet bij stil staan is dat de kans aanwezig is dat er mensen zijn die een sleutel van uw voordeur hebben. Een vervelede gedachte als u daar even bij stil staat. De vorige bewoners van uw nieuwe thuis hebben misschien ooit een sleutel aan een bekende gegeven als zijnde reservesleutel. Als die sleutel nooit ie terug gegeven, of is gekopieerd, dan kan dat persoon dus zomaar uw huis in komen.

Slotenmaker Boxmeer: Bij verhuizing altijd sloten laten vervangen

Bij het verhuizen naar een andere woning, een bestaande woning wel te verstaan, is het eerste dat iedereen zou moeten doen meteen de sloten op de buitendeuren laten vervangen. U kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen en liever een kleine investering doen, u slaapt vast een stuk beter en u kunt er gerust op zijn dat de overige gezinsleden ook veilig zijn. U weet dan namelijk zeker dat er niemand anders is met een sleutel van uw voordeur of achterdeur. Zet daarom boven aan de verhuis to-do lijst dat u de slotenmaker moet bellen, bijvoorbeeld slotenmaker Boxmeer.

 

Goede sloten met het Politiekeurmerk

De slotenmaker is de aangewezen persoon om de oude sloten te komen vervangen. Die weet precies waar op gelet moet worden en welke sloten het beste zijn. Een erkende slotenmaker werkt uitsluitend met de allerbeste sloten die zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Sloten met een Politiekeurmerk zijn niet populair bij inbrekers. Dat komt omdat die sloten moeilijk open te breken zijn. Het zal een inbreker ieder geval veel tijd kosten om het te openen, en dat slaan ze liever af. Er is altijd wel een huis in de buurt waar ze sneller binnen kunnen geraken.

Laat een gratis veiligheidscheck uitvoeren

Niet alleen bij een verhuizing is het belangrijk de sloten te laten vervangen. Ook als de sloten in uw woning oud zijn is de kans groot dat die sloten hard aan vervanging toe zijn. Om hier achter te komen dan kunt u de slotenmaker vragen om bij u thuis een gratis inspectie te laten uitvoeren. De eerder genoemde slotenmaker Boxmeer komt vrijblijvend een sloten veiligheidscheck doen. Hij zal meteen ook de ramen checken op die wel goed beveiligd zijn op het gebied van hang- en sluitwerk.

 

http://www.slotenmaker-24-uur.nl/noord-brabant/slotenmaker-boxmeer/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten