Waar een trouwfilm laten maken?

VL wonen

Afgelopen week ben ik gaan zoeken naar een bedrijf dat een trouwfilm kan maken. Ik en mijn vriendin gaan over een paar maanden trouwen en deze dag is er één die we nooit meer willen vergeten. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een onderneming die deze unieke dag voor mij kan filmen zodat ik het nooit hoef te vergeten. Ik ben nu opzoek naar een bedrijf met mooie apparatuur om full-HD films te kunnen maken van mijn bruiloft. Lees in deze blog voor welke trouwfilm maker ik gekozen heb en waar de keuze op hen gevallen is!

Trouwfilm maker zoeken

Ik ben dus gaan zoeken naar een trouwfilm maker. Ik wil graag dat deze onvergetelijke dag gefilmd wordt en dat ik het zodoende nooit meer zal vergeten. Natuurlijk hoeft niet alles gefilmd te worden maar de hoogte punten zeker. Ik ben dus opzoek gegaan naar zo’n bedrijf die voor mij een film van mijn bruiloft kan maken. En na wat zoekwerk had ik toch gevonden waar ik naar zocht. Ik kwam namelijk uit bij ArtVideo. Dit is een bedrijf die je bruiloft filmt en daar een trouwfilm van zo’n 12 á 15 minuten maakt. Dat is wat we zochten.

ArtVideo benaderen

Ik ben dus gaan kijken op de website van ArtVideo. Dit zag er allemaal mooi en netjes uit. En alles was duidelijk uitgelegd. Ze maken een film door middel van het gebruik van drones en andere professionele hulpmiddelen. Ik heb ze benaderd om allereerst uit te sluiten dat ze de dag van on ze trouwerij toevallig al ergens anders moeten filmen. Dat was gelukkig niet het geval en daarom hebben wij ArtVideo direct geboekt om een trouwfilm te laten maken. Zoek jij ook een bedrijf om op je trouwerij te filmen, zodat je de mooiste dag van je leven nooit hoeft te vergeten? Kijk dan zeker eens op de website van ArtVideo!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten