Slaapkamer inrichten met goedkope boxsprings van Sleep factory

Ben je uitgekeken op de inrichting van je verouderde slaapkamer? Een slaapkamer herinrichten hoeft helemaal niet duur te zijn en het resultaat is vaak prachtig. De slaapkamer is een plaats van rust, het is daarom belangrijk niet al te druk uit te pakken als het aankomt op de inrichting ervan. Een goede nachtrust doet wonderen voor je humeur en energielevel, de kleine investering krijg je er dus dubbel en dwars voor terug.

 

Zelfs goedkope boxsprings zijn beter dan lattenbodems

Start met het vervangen van je bed, hier besteed je namelijk een derde van je leven in. En die tijd wil je comfortabel doorbrengen. Een bed hoeft niet duur te zijn om je te kunnen voorzien van een goede nachtrust. Misschien heb je altijd op een bed met lattenbodem geslapen en wil je iets heel anders. Zelfs goedkope boxsprings hebben namelijk veel meer voordelen dan lattenbodems.

 

–          Het totaalplaatje is strakker afgewerkt, het matras ligt op hetzelfde niveau als de rest.

–          Heeft u kinderen? Ze kunnen zoveel springen als ze willen. Zelfs goedkope boxsprings zijn hier makkelijk tegen bestand.

–          Een boxspring is een stuk dikker dan een lattenbodem bed. Je ligt een stuk hoger, waardoor het bed in- en uitstappen een stuk makkelijker wordt. Vooral senioren kunnen dit als zeer prettig ervaren.

–          Nooit meer wakker worden door een krakende en piepende lattenbodem.

 

Zelf boxspring samenstellen bij Sleep factory

Je bent ervan overtuigt en wilt er ook een, maar waar let je nu eigenlijk op als je voor boxsprings gaat kijken? Bij Sleep factory heb je keus uit verschillende soorten met ieder ook hun eigen kwaliteiten en extra’s. Als eerste is het belangrijk te meten hoeveel ruimte je beschikbaar hebt, de groottes van een boxspring variëren tussen 120×200 en 180×200. Het soort vering in de box van het matras is afhankelijk van je gewicht en lichaamsbouw. Zo zijn is een bonell-vering geschikt voor mensen tot 110kg en is een pocket-vering ideaal voor mensen boven de 100kg. Boven op dit matras komt nog een topper te liggen. Deze zijn gemaakt van traagschuim, maar zijn verschillend in kwaliteit.

https://www.sleep-factory.nl/boxsprings/boxspring-kopen/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten