Relaxury was precies het bedrijf wat we zochten

VL wonen

Sinds wij het bedrijf Relaxury hebben ontdekt, raadde wij het iedereen aan. Mijn partner en ik waren al een tijdje op zoek naar een mooie kast die we in de woonkamer konden zetten. Maar elke keer als we een kast tegenkwamen had het niet de bepaalde functies of uitstraling waar wij op zoek waren. Uiteindelijk had mijn partner een goed idee om iets op maat te laten maken voor een goede prijs. Hierdoor konden we zelf bepalen wat we wilden en was het ook iets waar we beide echt blij mee waren.

Een dienst nemen van Relaxury

Nu was het alleen nog zoeken naar een bedrijf, zoals Relaxury, die dit voor ons kon regelen. We wilden heel graag een beetje donkere stijl erin verwerken. Maar veel bedrijven hebben tegenwoordig een witte en lichte stijl. Dat schijnt heel populair te zijn tegenwoordig, maar dat was niet wat wij zochten. Uiteindelijk kwamen we bij het bedrijf Relaxury terecht. We zagen een mooie stijl waar we interesse hadden en we konden daar snel terecht voor een afspraak. Dus dat hadden we gedaan en binnen een paar dagen konden we daar al terecht om details te bespreken met een designer.

Erg blij met ons product

We hadden meteen een goede klik met de designer van het bedrijf. Hij had meteen door wat wij ongeveer als idee hadden in ons hoofd. Maar uiteindelijk kwam dat op papier terecht en wisten we zeker dat dat het moest zijn. Na de afspraak zou hij nog een uitgebreide schets maken van de kast en die naar ons sturen. Binnen een week kregen we al een mailtje met het design en we waren erg enthousiast erover. Het was precies wat we zochten en zelfs meer. Bovendien waren de kosten voor deze kast ook nog best te betalen. Dus zijn we akkoord gegaan met de prijs en hebben we nu een prachtig nieuw kast staan met alles wat we wilden.

Meer weten over de producten en diensten van Relaxury? Bekijk dan eens de website van hen via www.relaxury.nl voor meer informatie.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten