Deurklinken beschermen tegen het coronavirus

VL wonen

We leven tegenwoordig in een rare tijd. Sinds het coronavirus haar intrede heeft gedaan in ons land is ons leven drastisch veranderd. We mogen niet meer naar het café, maar ook thuis gasten ontvangen wordt tegenwoordig afgeraden. Dit alles wordt gedaan om het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. Naast de landelijke maatregelen die gelden zijn er echter ook nog dingen die je zelf kunt ondernemen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. In dit blogartikel zoomen we in op hoe een deurklink kunt beschermen tegen corona. Lees snel verder voor meer informatie.

 

Een anti-corona deurklink

 

In publieke ruimtes komen heel veel mensen in aanraking met deurklinken. Doordat het coronavirus in staat is om op oppervlaktes te overleven is het belangrijk dat u maatregelen neemt tegen de verspreiding. Dit kan u doen door gebruik te maken van anti-corona deurklinken. Er zijn bijvoorbeeld verschillende tools beschikbaar, waardoor u deuren kunt openen zonder met uw handen in aanraking te komen met de deurklink. Door gebruik te maken van deze onderdelen is het bijvoorbeeld mogelijk om deuren met uw elleboog, onderarm of voet te openen.

 

Deze hulpmiddelen zijn gemakkelijk over uw deurklink te plaatsen en daardoor hoeft u niet uw handen te gebruiken om de deuren te openen. Hiernaast zijn er ook hulpmiddelen beschikbaar, waardoor u in staat met om de deuren met uw voeten te openen. Dit is natuurlijk bijzonder hygiënisch doordat de deurklinken niet direct in contact komen met uw lichaam.

 

Wel is het belangrijk dat u deze anti-corona deurgrepen op de goede manier monteert. Dit doet u door de handleiding van deze tools zorgvuldig door te lezen én gebruik te maken van de juiste montagemiddelen. Mocht u nu behoefte hebben aan advies raden wij u aan om contact op te nemen met de verkopende partij. Zij kunnen u meer vertellen over de manier van monteren indien u hier behoefte aan heeft.

 

Nog even doorzetten deurklink:

 

We moeten met zijn alle nog even ons best doen om het coronavirus in te dammen. Hoewel dit natuurlijk zeer lastig is kunnen we alleen samen Corona onder controle krijgen. Houdt u dan ook aan de maatregel en probeer sociale contacten zo veel mogelijk te verminderen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten