Interieur opvrolijken met de Verticale tuin, een gezellige thuiswerkplek

Verticale tuin fleurig in het interieur

Wist u dat de verticale tuin niet alleen geschikt is voor buitengebruik? Nee, deze kan ook prima in het interieur opgehangen worden, deze plantentassen zijn eenvoudig op te hangen aan de wand met de voorgemonteerde lussen.

Voor uw thuiswerkplek is het een mooi geheel als deze verticale tuin aan de muur wordt opgehangen en simpel vullen met allerlei kunstplanten en kunstbloemen en u zult zien dat dit echt heel kleurrijk wordt en het neemt bovendien galm weg dus het zorgt voor een betere akoestiek.

Deze verticale tuin is van goede kwaliteit vilt en is een stevige woolly pocket, zoals het ook wel genoemd wordt. Deze tas zal het op andere plekken in huis eveneens leuk doen zoals in de keuken, hobbykamer, toiletruimte, in de serre. Het staat erg stijlvol en hier heeft u een echte eyecatcher mee aangeschaft.

Kruiden kweken

Kruiden kweken voor het gebruik van je eigen keukenkruiden is ideaal in deze verticale tuin. Bovendien is het zeer interessant voor kinderen om te zien hoe kruiden groeien en wat je er allemaal mee kunt doen. Makkelijke kruiden zijn Peterselie, Oregano en Basilicum. Dit kan gewoon binnenshuis gekweekt worden. Zelf kruiden kweken is niet moeilijk.

De verticale tuin is veel te zien in het buitenland in winkelcentra, restaurants waar ze gevuld zijn met kunstbloemen en kunstplanten, het is onderhoudsarm en mocht het stoffig zijn geworden dan zijn de kunstplanten makkelijk af te stoffen.

Als roomdivider is het ideaal en zorgt voor een inspirerende omgeving en thuiswerken wordt veel gezelliger op deze manier. Het is immers belangrijk om een ontspannen sfeer te creeeren?

Bekijk de mogelijkheden op onze website voor de aanschaf van uw verticale tuin, klik hier.

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten