Gezien worden met bedrukte bekers

Het afhalen en bezorgen van eten en drinken is in de laatste jaren in een stroomversnelling terechtgekomen. Heb jij of werk jij voor een horecazaak? Dan is het zeer verstandig om ook in deze trend mee te gaan. Dit verhoogt niet alleen je inkomsten, maar ook nog eens je zichtbaarheid. Denk eens aan het bedrukken van bekers om dit effect te versterken. We gaan in dit artikel uit van een koffiezaakje, maar bij elke horecazaak kan je natuurlijk ook drinken to go aanbieden. We nemen je mee in waar je op moet letten en welke voordelen er zitten aan kartonnen of plastic bekers bedrukken.

Opties voor de klant

Hoe fijn is het als je jouw favoriete koffie, thee, chocolademelk of smoothie ook gewoon lekker af kunt halen of kunt laten bezorgen? Wij weten zeker dat een heleboel van jullie klanten dat zeker zullen waarderen. Bied je de bezorg of afhaaloptie? Dan moet je ook denken aan verpakkingen. Glazen en bekers uit je horecazaak ga je natuurlijk niet meegeven. Door het aanbieden van to go bekers biedt je een extra optie voor je klant en daardoor kunnen zij onderweg of thuis lekker genieten van wat jouw zaak te bieden heeft.

Zichtbaarheid

Die klant neemt de beker mee en gaat er vervolgens een wandeling mee maken door de stad, stapt er mee het openbaar vervoer in of gaat langs een aantal andere winkels. Grote kans dat het drankje opvalt bij heel veel medewandelaars, reizigers en winkelaars. Door de plastic of kartonnen bekers zo te bedrukken dat je naam en logo van alle kanten zichtbaar is, zorg je ervoor dat je duidelijk gezien zult worden in het straatbeeld. Dit maakt anderen wellicht nieuwsgierig naar jouw zaak, wat weer voor extra gasten kan zorgen. Ook kun je herkenbaarheid oproepen bij bestaande klanten. Wat is er nou mooier dan een klant die denkt ‘Oeh, daar heb ik ook zin in en moet ik gauw weer naartoe’. En dat allemaal door kartonnen of plastic bekers te bedrukken.

Handzaam en gemakkelijk

Een plastic beker bedrukken is helemaal niet ingewikkeld. Natuurlijk moet je zorgen voor een goed ontwerp, zodat ook duidelijk is van welke zaak de beker komt. Daarna kun je de bekers heel gemakkelijk bestellen. Je kunt daarbij steeds opnieuw voor hetzelfde design gaan of afwisselen en werken met bijvoorbeeld een slogan of thema zoals Pasen of Kerstmis. Je bekers zullen dan nog meer opvallen in het straatbeeld. Wat wil je nog meer?

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten