Raamdecoratie als eyecatcher

De tijd van vitrages voor de ramen lijkt steeds meer op zijn retour. Vandaag de dag wordt gekozen voor trendy raamdecoratie op maat in de vorm van (duo)rolgordijnen, plissé gordijnen, houten jaloezieën en vouwgordijnen. Gordijnen hebben meerdere functies. Denk bijvoorbeeld aan het op temperatuur houden van uw huis, uw interieur beschermen tegen de schadelijke invloeden van zonlicht en de juiste lichtinval creëren. Met de trendy raamdecoratie van nu heeft u een ruime keuze uit verschillende stoffen, kleuren en materialen. Zo maakt u van uw ramen echte eyecatchers.

Slimme rolgordijnen

We kennen diverse soorten rolgordijnen. Sommige met een verduisterende functie en anderen die geheel op afstand te bedienen zijn. Duo rolgordijnen die bestaan uit 2 verschillende lagen stof die over elkaar schuiven waardoor u precies die lichtinval kunt kiezen die u wenst. In deze hectische tijden kiezen mensen vooral voor gemak. Slimme rolgordijnen zijn daarvan een prima voorbeeld. Ze zijn volledig elektrisch te bedienen via een wandschakelaar, een afstandsbediening en zelfs met uw mobiele telefoon. Daglicht verschilt van dag tot dag en slimme rolgordijnen zijn zelfs in staat om volledig zelfdenkend te werken. Wanneer u kiest voor bediening met een afstandsbediening, dan kunt u daarmee meerdere gordijnen in één keer bedienen. Door middel van de My knop op de afstandsbediening stelt u snel en eenvoudig uw persoonlijke voorkeuren in.

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn mooie en functionele raamdecoratie. Anders dan bij een standaard rolgordijnen zijn plissé gordijnen extra functioneel omdat ze op verschillende manieren kunt uitvouwen. Ze zijn beschikbaar in twee varianten. Het zogenaamde top down plisségordijn dat je van boven naar beneden uitvouwt en het top down-bottom up plissé gordijn. Deze laatste maakt het mogelijk om het gordijn zowel van boven naar onder, als van onder naar boven uit te vouwen. Dit zorgt voor de ideale lichtinval en beschermt uw privacy. 

Houten jaloezieën 

Houten jaloezieën laten je spelen met de lichtinval. De houten lamellen zorgen voor een aangename natuurlijke ambiance en laten je kiezen uit totale verduistering of volle lichtinval en alles daar tussenin. Ze stellen u in staat om schaduw te creëren en tegelijkertijd natuurlijke lichtinval toe te laten. Kies uit kleuren als crème, wit of zwart/grijs. Ook de houten jaloezieën zijn overigens op afstand te bedienen via een afstandsbediening of schakelaar. Bij de houten jaloezieën hoort een gesloten cassette in dezelfde kleur. Op zoek naar iets nieuws voor uw huis of een hele nieuwe inrichting. Powered Blinds zorgt voor alle soorten raamdecoratie op maat.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten