Grote capaciteit boiler 200+ liter

Grote capaciteit boiler 200+ liter

U wilt een boiler kopen voor bijvoorbeeld uw boerenbedrijf, krattenwasserij, sportschool of andere instelling. Vaak zijn er regels waaraan een dergelijke boiler moet voldoen zoals de juiste hoge watertemperatuur om schoon te maken of een niet te hoge temperatuur als er wordt gedouched met het water uit de boiler. elektrischeboiler.eu heeft altijd een passende oplossing in huis als het gaat om een professionele warmwatervoorziening.

 

Boilerwater 65 of 85 graden ?

Om te voldoen aan de strenge wettelijke eisen om bijv. stallen te reinigen maar ook kratten of een douchegelegenheid in een sporthal of zwembad (anti legionella) is het cruciaal dat het water dat wordt gebruikt om te reinigen boven de 80 graden is. Standaard worden de 200+ liter boilers geleverd met een 2 of 3 kW element welke is uit te breiden tot 4,5 / 6 / 9 of 12 kW. Prima om te douchen maar als er ook moet worden gereinigd welke oplossing is er dan?

 

Externe digitale thermostaat 85 graden

Elektrischeboiler.eu heeft dé oplossing om het water op een hogere temperatuur tot wel 85 graden te krijgen. Zij hebben een externe digitale thermostaat laten ontwikkelen waarmee alle 65 graden elementen eenvoudig zijn om te bouwen tot een nauwkeurig en simpel te bedienen 85 graden element. Met een dubbele oververhittingsbeveiliging en gebruiksvriendelijke controller de oplossing voor uw bedrijf.


Alle formaten en direct leverbaar

De elektrische boilers tot 500 liter zijn in theorie altijd voorradig in NL en hebben een levertijd van 1 – 2 werkdagen. De boilers boven 500 liter worden direct af fabriek verzonden en worden in de meeste gevallen dezelfde week nog geleverd. De verschillende opties ook op voorraad en alle onderdelen zijn eenvoudig te monteren, alles wijst voor zich. Mochten er toch nog vragen zijn dan is elektrischeboiler.eu bereikbaar via mail of telefoon.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-boilers-vanaf-200-liter/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten