PVC vloer of betonlookvloer? Beide zijn geschikt als stijlvolle en onderhoudsarme vloer!

Een stijlvolle vloer voor in de woonkamer vinden, dat is meestal niet zo moeilijk. Maar een stijlvolle vloer vinden voor in de woonkamer, die ook nog eens praktisch is in onderhoud? Dat blijkt voor veel mensen toch een andere zaak te zijn. En laat dat nu net twee dingen zijn waar mensen erg veel waarde aan hechten bij het kiezen van een nieuwe vloer. Er zijn echter twee soorten vloeren die erg geschikt zijn voor in de woonkamer, stijlvol zijn en praktisch in onderhoud. Benieuwd? Lees vlug verder! 

Een PVC vloer, wat is het?

Een PVC vloer is een vloer die gemaakt wordt van een harde soort kunststof. Dit zorgt ervoor dat er heel wat voordelen aan verbonden zijn. In de eerste plaats is zo’n vloer erg duurzaam en gaat hij dus lang mee. Bovendien kan je genieten van dit soort vloer omdat hij ook nog eens onderhoudsarm is. Een keer per week stofzuigen en af en toe eens dweilen en meer heeft dit soort vloer gelukkig niet nodig. Ideaal dus wanneer je een drukke baan hebt en geen tijd hebt om je vloer dagelijks te onderhouden.

Vloer in betonlook, nieuwe trend

Een trend die de laatste jaren erg populair is geworden en die je steeds meer in de woonkamer ziet verschijnen, is een vloer in betonlook. Het is geen vloer van echt beton, maar een vloer die gemaakt is van een bepaald soort kunststof dat de look heeft van beton. Je hebt hiermee wel de uitstraling van echt beton, maar gelukkig niet het prijskaartje. Wat je wel hebt, is een degelijke vloer die gemakkelijk en eenvoudig te onderhouden is. Bovendien past hij in elk interieur en kan je dus jarenlang genieten van een echte eyecatcher in de woonkamer!

Betonlook vloer kiezen op betonlookvloer.nl

Heb je de keuze gemaakt om te gaan voor een betonlook vloer, dan moet je nog een goede expert vinden die jou hierin kan voorzien. Wel, betonlookvloer.nl is de specialist als het op betonlook vloeren aankomt. Verschillende soorten, in allerlei kleuren te verkrijgen en te combineren met leuke en comfortabele extra’s zoals vloerverwarming. Nooit meer koude voeten in de woonkamer, een mooie stijlvolle vloer waaraan weinig te doen valt? Je vindt hem op betonlookvloer.nl!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten