Een stijlvolle en praktische vloer in de woonkamer? Kies voor een gietvloer of betonlook vloer!

Iedereen die al eens een huis gerenoveerd heeft of het wat meer wou aanpassen aan zijn wens of smaak, weet dat dit een hele klus is. Het kiezen van de juiste materialen, stijlen kan soms een ware zoektocht zijn. Zeker wanneer er een nieuwe vloer gekozen moet worden. Een vloer in de woonkamer moet voldoen aan een paar basiseisen en dat is een mooie stijl die jij graag ziet en de vloer moet praktisch zijn in onderhoud. Wij raden jou 2 soorten vloeren aan die aan beide eisen voldoen!

Geniet van een kunststof gietvloer

Een kunststof gietvloer, wanneer je totaal niets afweet van dit soort vloer, zullen wij daar snel verandering in brengen. Het is namelijk een van de twee vloeren die voldoet aan de basiseisen van een goede vloer. Een kunststof gietvloer is een vloer die gegoten wordt boven een bestaande ondervloer. Hij is te verkrijgen in allerlei soorten materialen, waaronder dus kunststof en ook in allerlei kleuren. Hij is erg gemakkelijk in onderhoud en je hebt een stijlvol geheel dat in elk interieur past. Er zijn immers geen naden of voegen waar je rekening mee moet houden. Bovendien is hij te combineren met allerlei extra’s.

Een gietvloer in betonlook

De tweede vloer die voldoet aan beide eisen en die tegenwoordig steeds populairder wordt, is de gietvloer in betonlook. De vloer is niet van beton, maar wordt gegoten in een materiaal die de looks heeft van echt beton. Hierdoor lijkt het dus alsof jij een gietvloer in echt beton in de woonkamer hebt, maar dat is niet. Een gietvloer in betonlook, die je kan aankopen op https://www.gietvloerbetonlook.nl, is een stuk goedkoper dan een echte betonvloer. Bovendien is hij ook te combineren met allerlei extra’s en gemakkelijk en praktisch in onderhoud!

Vraag hulp en advies

Zie je wel een voordeel in beide vloeren en vind je het nog steeds moeilijk om een keuze tussen de twee te maken? Dat begrijpen we maar al te goed! Daarom is het belangrijk om je goed te laten informeren door specialisten die dag in dag uit bezig zijn met vloeren. Zij weten als geen ander waarover ze praten en kunnen jou nog extra tips en advies geven. Geef gewoon je wensen door en bespreek je eisen en de ervaren specialisten vinden gegarandeerd een vloer die volledig naar jouw wens en smaak is!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten