Printing pins voor ieders wens en smaak

VL wonen

Printing pins zijn origineel en niet duur

Printing pins zijn een aanrader om te kopen op Pins and More. U kunt hierbij kiezen voor de gewenste kleur, ontwerp en afmeting. De gewenste vorm en design kan volledig naar eigen wens worden gemaakt. Dit wordt standaard bedrukt op RVS. Alle denkbare mogelijkheid zijn in praktijk te maken, ontdek de mogelijkheden zelf. Dit is al leverbaar vanaf 10 stuks en is zeer voordelig mogelijk. Laat de door u gewenste printing pins veilig thuisbezorgen zonder zorgen.

Kies voor de beste variant

Wanneer u op zoek bent naar de beste printing pins, deze koopt u voordelig bij Pins and More. U kunt een printing pin van epoxy laten maken, dit is mogelijk voor ieders gewenste design en kleur. Dit kan een exacte PMS kleur of full colour kleur zijn. U kunt zelf bepalen hoe groot de vorm en afmeting is. Het logo of ontwerp kan worden bedrukt op RVS. Wanneer u een andere optie wenst, dit behoort ook tot de mogelijkheden. Epoxy is een andere benaming voor de transparante toplaag.

Ga voor de beste geborduurde badges

Geborduurde badges zijn voordelig verkrijgbaar bij Pins and More. U kunt deze al vanaf 25 stuks bestellen. Uw eigen wensen kunnen worden doorgevoerd in de geborduurde badges. Deze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om te gebruiken in een judo of karatepak. Zilver- en goudgaren gebruiken behoort ook tot de mogelijkheden. Ontdek de mogelijkheden, bestel direct of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vergelijk en bestel

Kies voor uw gewenste printing pins of badges naar eigen wens. De mogelijkheden voor het op maat laten maken van uw product zijn eindeloos. Bekijk de website van Pins and More om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Doe veilig uw bestellen of vraag om meer informatie bij de afname van een grote partij.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten