Bart Dijkhof: spuiterij Nijmegen voor spuitwerk van hoge kwaliteit

VL wonen

Zoekt u een specialist in spuitwerk? Bart Dijkhof Glas-, Schilder- en Spuitwerken uit Eerbeek heeft al meer dan dertig jaar een spuiterij voor particuliere en zakelijke opdrachten. Als u een spuiterij in Nijmegen of omgeving zoekt, dan bent u bij Bart Dijkhof dus aan het juiste adres. De goed opgeleide medewerkers staan voor hoogwaardig industrieel spuitwerk en voor goed gespoten meubels en interieurs. Zij kunnen alle mogelijke ondergronden spuiten en weten precies welke voorbehandeling en afwerking het beste resultaat geeft.

Ervaren meubel- en interieurspuiterij nabij Nijmegen

Bart Dijkhof heeft het Onderhoud NL-keurmerk voor traditioneel schilderwerk. Maar ook spuitwerken zijn bij deze spuiterij Nijmegen in vertrouwde handen. Dit bedrijf heeft een lange ervaring en biedt u de zekerheid van een egaal, strak en krasvast eindresultaat. Als u gebruik maakt van de diensten van dit spuitbedrijf, dan kan Bart Dijkhof desgewenst ook het vervoer voor zijn rekening nemen. Ook als u grote aantallen producten wilt laten spuiten, dan is dit mogelijk en kan de spuiterij de spullen ophalen en weer afleveren.

Deze spuiterij Ede spuit in elke gewenste kleur

Ook als u een spuiterij Ede en omstreken zoekt voor een nieuwe kleur voor uw keuken of het spuiten van losse meubels, dan is Bart Dijkhof Glas-, Schilder- en Spuitwerken hét bedrijf in uw buurt voor hoogwaardig spuitwerk. Deze spuiterij heeft sinds 1984 al voor talloze klanten op professionele wijze interieurs en meubelstukken gespoten en kozijnen gegrond. De medewerkers beschikken over eigen kleurenmengmachines en goed gereedschap en leveren vakwerk. Zij geven u graag uitleg, deskundig advies en een goede service.

Of u nu kunststof, hout, metaal of een andere ondergrond wilt laten spuiten, Bart Dijkhofs spuiterij nabij Nijmegen kan met elke ondergrond overweg. Ook de afwerking, van kleurlak tot beitskleur en van hoogglans tot metallic, verzorgt deze spuiterij helemaal naar uw wensen!

https://www.bartdijkhof.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten