Overal warm water met de Arca butaan propaan geiser

Overal warm water met een Arca butaan propaan geyser

De Arca 11 liter geiser is een van de weinige propaan butaan geisers die getest is door de KIWA. Hiermee voldoet hij aan de Europese Verordening Gastoestellen in de volksmond ook wel GAR. Hij mag dus in geheel Europa gebruikt worden.

Daarnaast voldoet de Arca Geyser ook nog eens aan de nieuweste normen op gebied van gasuitstoor. Ook wel Low Nox genoemd wat inhoudt dat er beduidens minder slechte gassen (stikstofoxiden) vrijkomen. 

Omdat er geen waakvlam aanwezig is wordt er dus niet continue gas verbruikt. De vlam ontsteekt pas op het moment dat er ook daadwerkelijk vraag is naar warm water. De ontsteking vind plaats met batterijen. Dit is een groot voordeel omdat er nu geen 230Vac op de lokatie aanwezig hoeft te zijn. Hij kan dus overal waar maar water en voldoende ventilatie is worden geplaatst. Ideaal voor op de camping, zomerhuis, dierenverblijf, paardenstallen, boot e.d.

Op de voorkant treft men 2 draaiknoppen. Met deze knoppen bepaald u het vermogen en de maximaal gewenste temperatuur. In de voor een geiser kleine behuizing zit veel techniek verscholen. Naast de electronische ontsteking op batterijen zitten hier ook alle beveiligingen. Zo is er een beveiliging tegen te hoge temperaturen, de gasregelaar en onder andere nog de terugslagbeveiliging TTB.

Slechts 12 kilo licht met een maximale temperatuur van het uitgaande water van 65 graden en een waterdoorstroming tot wel 12 liter per minuut.

Zeer eenvoudig aan te sluiten. Met een flexibele leiding aan uw waternet. Een andere flexibele leiding aan uw kraan en een flexibele leiding met gasdrukregelaar naar uw gaspot met butaan of propaan. 

Als u meer wilt weten over de Arca propaan butaan geiser moet u zeker eens kijken op de website van Warmteshop.EU. Daar kunt u alles teruglezen over dit artikel. Klik op deze link om de website te bezoeken.

https://warmteshop.eu/product/propaan-butaan-geiser-11-liter-kiwa/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten