Container opslag: wat wil je nog meer?

Als bedrijf zijnde heb je vaak wel container opslag nodig. Hierin kan je van alles kwijt met de zekerheid dat je spullen heel blijven. Waarom is een demontabele container geschikt zou je denken? De demontabele container is een container opslag die bijvoorbeeld vaak wordt gebruikt voor pallets. Een meest gestelde vraag is: hoeveel pallets passen er in een demontabele container? Het antwoord is 9 tot 10 pallets. Deze demontabele containers zijn allemaal te vinden bij Zelfbouwcontainer. Hier zijn allemaal container opslag te koop. Dit houdt in dat al deze demontabele container opslag makkelijk uit elkaar te halen zijn. Een voordeel hiervan is dat er minder transportkosten zijn, aangezien dit achterop een aanhanger kan.

Demontabel en 20ft klinkt groot

Er zijn verschillende vormen en maten als het om containers gaat. Zo kan je een kleine container opslag aanschaffen, maar ook een grote zoals een demontabele 20ft container. Een demontabele container kan heel onduidelijk klinken, daarom als het over een 20ft gaat, moet je denken aan ongeveer 33,2 m3. Nog steeds onduidelijk? Om specifieker te zijn: 5,9×2,35×2,7. Natuurlijk zijn er dus ook andere containers voor container opslag aanwezig die kleiner zijn. Mocht een demontabele container toch nog te klein zijn, kan er altijd nog contact opgenomen worden om naar de mogelijkheden te kijken.

20ft demontabele container zonder vergunning

U leest het goed. De demontabele containers zijn allemaal vergunning vrij. Dus mocht u dit op uw eigen terrein willen zetten, dan kan dit zonder vergunning. Als de container buiten uw eigen terrein gezet gaat worden, is het handig om eerst te kijken of dit wel toegestaan is. Natuurlijk is Zelfbouwcontainer hier niet verantwoordelijk voor. Dus mocht u het niet zeker weten, neem dan contact op met uw gemeente en wellicht met Zelfbouwcontainer.

Waar wordt de demontabele container allemaal voor gebruikt?

Uiteraard wordt de 20ft container ge de scheepvaart omdat het erg grote containers zijn. Misschien vraagt u zich wel af “een container opslag hoeveel m3 kan daarin”. Het antwoord op uw vraag is 33,2 m3. Dit is een zeer groot volume, hierin kan genoeg worden opgeslagen. Buiten de scheepvaart wordt de demontabele container ook gebruikt om in tuinen te zetten als opslag locatie. De container opslag krijgt een gehele make over zodat het een mooie opslag kan zijn voor in de tuin. Zoals eerder vermeld kan de klant de container zelf samenstellen. Van raam tot deur en de kleur kunnen allemaal door de klant samengesteld worden. Ook kan de demontabele container worden gebruikt voor bruikt in het verschepen van vele soorten materialen, van Ipads tot fietsen en van plastic flessen tot tv’s. demontabele containers worden zo vaak gebruikt inandere doeleinden zoals het maken van werkplekken tot het gebruiken op bouwplaatsen. Ze fungeren perfect tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Hierdoor is de container opslag de ultieme optie om uw spullen in op te slaan, ze zullen altijd veilig, schoon en droog in de demontabele container blijven. En uiteraard ook de ideale optie om tijdens het bouwen je even terug te trekken in de opgeruimde container met daar al het gereedschap en het meegebrachte voedsel.

http://zelfbouwcontainer.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten