Op zoek naar een woning huren op Curaçao?

VL wonen

Bij Century 21 bent u op de juiste plek voor een de en verkoop van koop, – en woning huren op Curaçao. Century 21 is sinds 2008 een begrip in Curaçao op het gebied van kopen en huren van woningen.

Bij Century 21 staat er een gedreven team van makelaars en taxateurs voor u klaar die alles weten van de woningmarkt op Curaçao. De medewerkers rijden duizenden kilometers per jaar om te investeren in de woningmarkt. Tevens besteed Century 21 veel tijd en geld in het onderhouden van contact met hun klanten, om zo de dienstverlening zo hoog mogelijk te houden.

Tevens staat u als klant voorop en centraal! U bent bij Century 21 geen dossiernummer maar een persoon. Uw wensen en behoeften staan voorop.

Century 21 kan u ook helpen in verschillende talen. De makelaars spreken Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Papiaments. Hierdoor is er een internationale aanpak mogelijk.

Voordelen van een huurwoning huren op Curaçao bij Century 21

Het huren bij Century 21 biedt vele voordelen, zoals allereerst dat alles via Century 21 geregeld wordt, hierdoor loopt u niet tegen onacceptabele biedingen aan of bezichtigingsafspraken die niet worden nagekomen.

Tevens bent u Century 21 geen kosten verschuldigd wanneer uw onroerend goed niet verhuurt of gekocht wordt. De tijd, moeite en provisiekosten worden dus niet bij teruggehaald.

Ook kunt u bij Century 21 terecht voor taxaties voor de aan- en verkoop van woningen, hypotheekaanvragen, brand- of stormschade, rechtszaken en notarissen.

Aanbod van Century 21

Century 21 heeft een breed aanbod aan koopwoningen, huizen, villa’s en appartementen verspreid over Curaçao. Tevens kunt u ook kavels kopen of panden met commerciële doeleinden. Hetzelfde grootschalige aanbod geldt ook voor het aanbod in huurwoningen, villa’s, woningen, appartementen en commerciële panden.

Het aanbod bevindt zich in verschillende woongebieden. De woongebieden waarbinnen Century 21 verkoopt en verhuurd zijn als volgt; Blue Ray, Boca Gentil, Bottelier, Cas Grandi, Coral Estate, Grote Berg, Jan Sofat, Jan Thiel, Julianadorp, Punda and Otrobanda, Villapark Girouette, Villapark Zuurzak, Vista Royal en Westpunt.

Als u meer wilt weten over de verschillende woongebieden staan de medewerkers van Century 21 voor u klaar om alles te vertellen over deze gebieden, zij weten alles rondom het wonen en leven in de gebieden. Tevens kunt u bij hen terecht voor alle vragen rondom het verkopen of kopen van huizen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten