Ontwerp een eigen telefoonhoesje

VL wonen

Indien je een lekker en mooi origineel telefoonhoesje wenst te hebben kun je jouw eigen telefoonhoesje gaan ontwerpen bij hoesjesmaken.nl. Dit kan met eigen foto’s maar ook met mooie grafische opdrukken. Voor ieder merk en model smartphone is een geschikt hoesje te ontwerpen. Om het makkelijk te maken kun je op de site zelf je merk en model telefoon kiezen en daarbij kun je ook kiezen of je een zachte jellycase, hardcover, toughcase of een portemonnee cover wilt ontwerpen en bestellen. 

Ontwerpweergave in 3D

Als je jouw hoesje gaat ontwerpen krijg je exact op een 3D afbeelding te zien hoe jouw hoesje eruit komt te zien op je smartphone. Jouw eigen creatieve label kan op het hoesje komen te staan. Denk aan een mooi patroon, handtekening of schilderij bijvoorbeeld. Zo maak je jouw hoesje heel eigen en heel persoonlijk. Zowel zijkanten als achterkanten kunnen worden bedrukt. Bij de portemonnee ook de binnenkanten. De personalisatie is geschikt als leuk verjaardagscadeau. Ook mooie foto momenten van vakanties kunnen als herinnering op het hoesje worden gedrukt bij hoesjesmaken.nl. 

Hoge kwaliteit hoesjes

Bij elk hoesje staan de smartphone eigenschappen zoals merk en model en afmetingen omschreven. Ook staat erbij van welk materiaal het hoesje is gemaakt. Alle hoesjes beschermen de telefoon optimaal omdat ze van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt. Ze zijn waterdicht en slijtvast. Een telefoon die valt met een smartphone hoesje heeft veel minder kans om te barsten. Zeker nu vele telefoons een glazen behuizing hebben is een hoesje met mooie opdruk onmisbaar om jouw smartphone te beschermen. Er worden high-res UV printtechnieken gebruikt. De opdrukken blijven zo goed zitten ook bij vochtigheid en zijn beschermd tegen fel zonlicht. De hoogste kwaliteit opdrukken worden alleen gemaakt in combinatie met de beste materialen.

Ontwerpwijze

Je kunt je ontwerp zelf uploaden. Dit gaat zeer eenvoudig en het stappenplan volgt automatisch. Het beste is om een zo hoog mogelijke resolutie JPG, GIF of PGN bestanden te uploaden. Een lage resolutie bij een verkleinde afbeelding kan er namelijk wazig uit gaan zien. Naast het uploaden van foto’s kun je natuurlijk ook kleuren en patronen maken om je hoesje op de website van hoesjesmaken.nl te ontwerpen. Je kunt hierbij diverse templates kiezen als design en de opties zijn dus ruim waardoor je veel keuze hebt. 

 

https://www.hoesjemaken.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten