Nooit meer traag internet

VL wonen

Werk je inmiddels net als vele andere Nederlanders met een kantoorbaan al bijna een jaar thuis? En ben je het inmiddels ook wel zat als je internetverbinding je weer eens in de steek laat? Dat begrijpen we maar al te goed. Het is hartstikke vervelend als je een mooie bijdrage wilt leveren aan een digitale meeting en het trage internet ervoor zorgt dat je hapert, niet te volgen bent en uiteindelijk een paar minuten later opnieuw je verhaal kunt doen. 

Wat heb je allemaal al geprobeerd om dit op te lossen?

  1. Heb je al eens gekeken naar de wififrequentie? Misschien stoort die wel met die van de buren.
  2. Heb je al overwogen om een ethernetkabel te gebruiken in plaats van de wifi?
  3. Heb je een verouderd modem? Neem dan eens contact op met je huidige provider.

 Heb je dit en nog meer al geprobeerd maar wordt het maar niet beter? Kijk dan eens of je nog wel het juiste internetpakket hebt. Grote kans dat je een alles in 1 pakket hebt dat al niet meer bij je past. Je tv-gedrag is veranderd, je internetgedrag, je woont inmiddels wellicht meer mensen op hetzelfde adres die gebruik maken van internet en je belt voornamelijk met je mobiel. Herkenbaar? Dan is het tijd om ook eens te kijken naar je pakket.

Een populair pakket om eens mee te nemen is die van Ziggo. In vele huishoudens zorgen zij ervoor dat mensen met veel plezier naar hun televisie kunnen kijken en lekker snel internet hebben. Ondanks dat ze bij dit merk geen glasvezel leveren is het wel mogelijk heel snel internet te nemen tot maar liefst 1 GB per seconde. Dat is echt vliegensvlug. Zo weet je zeker dat die videocall de volgende keer geen probleem meer is.

Maar er zijn natuurlijk meer opties mogelijk op jouw adres. Sta even goed stil bij jouw wensen, maak een vergelijking en sluit het beste pakket direct af. Het is allemaal zo geregeld. Wij wensen je nog vele pleziere snelle meetings toe vanuit jouw thuiskantoor.

 

https://www.ikvergelijkhet.nl/alles-in-1/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten