Besparen op je inrichting

VL wonen

Grote kans dat je inmiddels al aardig wat geld hebt uitgegeven aan het vernieuwen van je inrichting thuis. Misschien ben je nog wel wat verder gegaan en heb je er inmiddels een flinke verbouwing op zitten. Door Corona kunnen we helaas niet of beperkt op vakantie en besteden we dat geld anders: aan onze woning! Als we er niet op uit kunnen, dan maken we het thuis maar zo mooi mogelijk. Groot gelijk hebben we wat ons betreft! 

Als je aan de slag bent gegaan met de inrichting, dan ben je er inmiddels ook wel achter dat een beetje verbouwen of een paar nieuwe dingen kopen voor jouw inrichting ook niet goedkoop is. Je bent zo een paar honderd of paar duizend euro kwijt. Even een nieuwe bank? Even een nieuwe eettafel met een paar mooie stoelen? Het geld vliegt eruit! Is het mogelijk om daarop te besparen? Zeker!

Je moet dan alleen soms nog wel een beetje geduld hebben. Want er zijn namelijk specifieke kortingsdagen waarop het shoppen voor jouw woning veel aantrekkelijker en goedkoper is. Wat te denken van bijvoorbeeld de Black Friday wonen aanbiedingen. Tijdens deze periode doen er meer en meer woonwinkels mee. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het met korting kopen: badkamer spullen, lampen, banken, kasten, babyspullen voor de babykamer, accessoires, planten en nog zoveel meer. De kortingen lopen erg hoog op, dus als je gek bent op korting en graag wat meer spullen koopt van hetzelfde budget is het verstandig om nog even te wachten tot het november is. En heb je deze dag net gemist? Het kan haast niet, maar you never know. Dan kun je nog profiteren van de Cyber Monday wonen deals. Sommige merken doen er dan zelfs nog net even een leuk schepje bovenop qua korting waardoor het nog goedkoper is.

Uiteraard zijn er nog meer periodes om in de gaten te houden, want zo is het in de maand oktober woonmaand en beginnen de eerste deals al. Kortom, als je wat geduld op kunt brengen dan kun je flink besparen op je inrichting en verbouwing.

 

https://blackfridaysupersale.nl/black-friday-deals/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten