Nieuwe bank kopen voor op kantoor? Pas op voor deze valkuilen!

VL wonen

 

Is uw huidige bank op kantoor aan vervanging toe? Of trekt u binnenkort in een nieuw pand en is er nog geen geschikte bank aanwezig? Tijd voor een nieuwe. Gelukkig heeft u op het gebied van banken tegenwoordig veel te kiezen, maar je dient vooral niet te hard van stapel te lopen. Er zijn namelijk bepaalde zaken waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een nieuwe bank. Hieronder behoeden wij u voor de grootste valkuilen.

Een bank kiezen die niet in de stijl van uw kantoor past

Een veelgemaakte fout bij het uitzoeken van een nieuwe bank is dat mensen niet naar de bekleding kijken. De stof op een bank kan weliswaar mooi zijn, maar mogelijk is deze niet geschikt voor bij u op kantoor. Heeft u bijvoorbeeld een kantoorhond? Let dan goed op de bekleding wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe bank. U wilt immers niet dat de bekleding van de bank binnen de kortste keren beschadigd is. Ook de plek van de bank speelt een rol. Wanneer de bank voor het raam staat, schijnt de zon er mogelijk veel en langdurig op. Hierdoor kan de stof verkleuren. Laat u daarom altijd goed informeren voordat u voor een bepaalde stoffering kiest.

Er wordt niet gekeken naar de zitdiepte

Er zijn genoeg mensen die op slag verliefd worden wanneer zij een bank zien staan. Een bank kan nog zo mooi zijn, maar u moet er wel lekker op kunnen zitten. Koop een bank daarom nooit alleen om zijn uitstraling. Nee, kijk ook vooral naar de zitdiepte. De één houdt meer van een diepe zit, terwijl de ander de voorkeur geeft aan een ondiepe zit. Heeft u een mooie bank gezien bij Mokana? Bezoek dan altijd eerst de showroom om de bank uit te proberen voordat u de knoop doorhakt. Wanneer u de showroom bezoekt, kunt u de bank testen. Hierdoor ervaart u zelf of de bank lekker zit.

Meten is weten

Wij horen regelmatig verhalen van mensen die een bank kopen zonder dat zij vooraf gemeten hebben. Dit is niet handig, want hierdoor blijkt achteraf mogelijk dat de bank eigenlijk te groot is. Bepaal daarom altijd eerst waar de bank komt te staan voordat u begint aan uw zoektocht. Meet de plek vervolgens op, zodat u weet hoe groot een bank maximaal mag zijn. Op deze manier weet u zeker dat u een bank koopt die hoe dan ook in uw kantoor past.

 

https://www.mokana.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten