Handgemaakte kunstbomen ter decoratie

Bent u op zoek naar een handgemaakte kunstboom ter decoratie van uw project? Dan bent u bij Peter van Son Interieurobjecten aan het juiste adres. Wij bouwen onze kunstbomen op echte, geïmpregneerde houten stammen en kunnen daardoor altijd maatwerk aanbieden. Van een subtiele olijfboom van 1 á 2 meter tot een gigantische kunstboom die de ruimte van meerdere verdiepingen vult. Wij gaan graag met u de uitdaging aan!

Een kunstboom voor binnen

Een levende boom zal het over het algemeen gezien binnen niet lang volhouden. Daarvoor heeft deze veel water, licht en zuurstof nodig. Gelukkig kunt u met een kunstboom van Peter van Son de sfeer van een boom naar binnen halen. Uw gasten zullen het verschil nauwelijks merken.

Het ontwerp

Afhankelijk van uw situatie kunnen we u vele verschillende kunstbomen aanbieden. We drogen, impregneren en conserveren de stam die u zelf mag uitkiezen. Daarna werken we deze af met kunststof bladeren en takken. De aanhechtingen worden zorgvuldig afgewerkt zodat u deze niet meer ziet. Zo maken we van echte boomstam een kunstboom die jaren zal schitteren in uw project. De afmeting, de plaatsing, de afwerking en de bladsoort zijn allemaal keuzes waar u vooraf over na kunt denken. Uiteraard zullen onze gespecialiseerde medewerkers u graag van advies voorzien voor uw project. Zo is er voor iedere locatie een prachtige, handgemaakte kunstboom mogelijk.

Kwaliteit van een kunstboom

Bij Peter van Son staat kwaliteit altijd voorop. Dit zorgt voor een realistische look and feel en verbeterd ook direct de duurzaamheid. De techniek is inmiddels zo ver dat u verschil tussen de bladeren nauwelijks ziet. Deze kwaliteit geeft de kunstboom een zeer natuurlijk en robuust uiterlijk wat prachtig zal staan in ieder interieur. De kunstbladeren zullen ook nauwelijks uitvallen zodat u jarenlang plezier heeft van uw kunstboom.

Naast het verzorgde uiterlijk van de kunstbomen hechten we veel waarde aan de levensduur van de kunstbomen. Zo is de aanhechting van de takjes aan de stam zeer zorgvuldig gedaan en zijn de bladeren op hun beurt weer stevig verbonden aan de takjes. Dit betekent dat er vrijwel geen uitval van bladeren is, zelfs niet als u speelse huisdieren heeft. De stammen zijn gemaakt van echt hout. Het hout vergaat echter niet door een speciale behandeling.

Een offerte voor een handgemaakte kunstboom vraagt u eenvoudig via de Peter van Son Website. U ontvangt dan binnen 5 dagen een offerte op maat.  Mocht u de mogelijkheden en onze kunstplanten  eerst graag van dichtbij willen bekijken en bespreken, maak dan een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom in Sprang Capelle. Graag tot ziens!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten