Wonen in een appartement

Met de waterontharder Poly P minder kalk

Besparen met de DAT PolyP waterontharder

Kalk kan zich hechten aan uw douchewand, verwarmingselementen van uw apparaten en kranen. Er zijn vele dure schoonmaakmiddelen te koop om dit allemaal schoon te maken, maar dat is niet nodig als er minder kalk in het water zit. Met de Waterontharder PolyP is er minder kalk in uw leidingwater.

En wist u dat deze dure schoonmaakmiddelen erg slecht zijn voor het milieu?

Maar wist u… als er veel kalkafzetting zit op het verwarmingslement van uw apparaat zoals de vaatwasser of elektrische boiler, deze langer erover zal doen om het water te verwarmen? Dit kost dus meer stroom en meer geld. 

Waterontharder PolyP, Dat

Het is allemaal eenvoudig op te lossen door kalk te filteren uit het water en dat kan eenvoudig met de PolyP Waterontharder. Deze bestaat uit een houder met daarin een Antikalk omhulsel die is voorzien van kristallen. Ze zorgen ervoor dat kalkdelen zicht niet meer hechten.

Kalk bind zich niet meer vast hierdoor, en spoelt gewoon mee door het putje.

De PolyP is leverbaar in een Maxi en Mini versie. DePolyP maxi is voor de gehele woning en de PolyP mini kan direct voor het apparaat zoals de elektrische boiler of vaatwassen worden gemonteerd.

Voordelen DAT PolyP waterontharder

  • Lage aanschafwaarde
  • Gaan langer mee
  • Simpel te bevestigen
  • Veilig voor uw apparaten
  • Minder kalk

Eenvoudig te monteren en dus een lage aanschafwaarde en de mogelijkheid. Gaat langer mee dan bijvoorbeeld de waterontharders die gebruik maken van zout en of hars.

De DAT PolyP antikalk omhulsel gaat wel een half jaar tot een jaar mee afhankelijk van de hoeveelheid water wat u verbruikt. U hoeft ook geen dure en zware zakken zout op te slaan.

Alles kan slechts met een simpele antikalk appraat. Bij gebruik van de zoutmachines zal er geen of erg weinig kalk meer in het water zitten wat slecht voor uw gezondheid kan zijn als u het water als drinkwater gebruikt.

Ook is te zacht water erg slecht voor uw apparaten. De DAT PolyP is geheel veilig en zal uw apparaten niet beschadigen en toch ervaart u minder kalk. Dat meteen al na montage.

Meer informatie is te vinden in de webshop van Warmteshop.

 

 

 

 

https://warmteshop.eu/product/dat-waterontharder-voor-tussen-de-leiding/