Een kleurrijk interieur of tuin met de kunststof Photinia Rood

De Photinina Rood komt weer terug in onze webshop, deze fraaie jungle wandmat van kunststof is een lust voor het oog. Een prachtig vol exemplaar nu een afmeting van 1x1meter. Er is geen achtergrondscherm nodig en is eenvoudig en snel te monteren.

Hiermee maakt u uw eigen verticale groene wand, en dan afgewisseld met een rood blad wat voor een kleurrijk en vrolijk geheel zal zorgen. Een passend Jungledecor in combinatie met onze andere wandmatten.

Een fleurig interieur

Met deze wandmat is een fleurig en kleurrijk interieur te decoreren, maar kan eveneens buiten gebruikt worden en varieren met andere wandmatten. Niet alleen in het interieur maar plaats deze wandmat ook in de overkapping, veranda of serre. Deze matten zijn vervaardig van hoogwaardig materiaal en hebben een TUV certificaat.

Wist u dat…Over de Photinia 

Wist je dat…de laatste jaren deze Photinia Rood heel populair geworden is? Het wordt ook wel Glansmispel genoemd en wordt vaak als wintergroene sierheester geplant. Deze kerstbes is een snelle bloeier en groeit in de periode Mei-Juni en kan wel een hoogte van 250 cm bereiken.

Doe eens iets anders met de tuin of interieur en plaats een Kunsthaag, hiermee geen onderhoud, geen water geven en niet sjouwen met tuinafval. 

Het zorgt voor positieve reacties en blijft het hele jaar door groen, een duurzame en voordelige oplossing. Er is geen hovenier voor nodig om dit voor je te installeren.

Waar is de Jungle Photinia te gebruiken?

  • Interieurdecoratie
  • Buitengebruik aan het tuinhek, schutting
  • In de veranda of overkapping
  • In de serre
  • In de Volière
  • In de werkkamer
  • In de keuken
  • In de showroom, etalage of receptie

Wil jij een duurzame en voordelige wandmat voor je interieur, snel te monteren en niet al te veel onderhoud? Dan is deze fleurige goede kwaliteits kunsthaag wel wat voor jou. Hooguit een beetje afstoffen en bovendien neemt het galm weg en dat is ook wel weer een pluspunt te noemen.

Gewoon online bestellen vanuit de luie stoel, de webshop is 24/7 geopend. Klik hier om het artikel te bekijken.

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-jungle-red-1m2/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten