Comfortabele boxsprings

Veel keus

Als je een nieuw bed nodig hebt, dan is een boxspring een uitstekende keus. Het comfort is enorm en er is altijd wel iets te vinden naar je wensen. Welke kleur of wat voor maat je ook wilt, het is vrijwel altijd precies voor jou op maat te maken. Boxsprings geven een uitstekende ondersteuning aan je lichaam. Ook is het comfort groot. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor modellen die elektrisch verstelbaar zijn. Ideaal als je graag in je bed leest, ontbijt of tv kijkt. Ook de in- en uitstap is prettig. De bedden zijn namelijk vaak net even iets hoger dan bij een ander soort bed. Natuurlijk is dat ook een groot voordeel bij het verschonen en het opmaken van je bed.

Duurzame keus

Duurzaamheid staat tegenwoordig bij de meeste mensen hoog in het vaandel. Met een boxspring zit je daarom helemaal goed. Heb je gewone matrassen, dan is het na een jaar of 10 vaak echt wel nodig om ze te vervangen. Boxsprings gaan gerust 25 jaar mee. Zeker als je kiest voor topkwaliteit. Ga jij voor luxe? Je kunt bij de diverse onderdelen helemaal zelf bepalen wat jouw voorkeur heeft. Denk dan aan het hoofdbord, het onderstel, de matrassen, het topmatras en de pootjes. Het is natuurlijk mooi als het bed helemaal past bij de stijl en inrichting van jouw slaapkamer. Maak je een keuze voor de langere termijn, dan is het handig om te kiezen voor neutrale kleuren en materialen.

Ga eerst proefliggen

Om zeker te weten dat je de beste keus maakt, is het een aanrader om eerst even te gaan proefliggen. Zo weet je zeker dat je het juiste type matras neemt. Ook kun je even kijken hoe het staat met de maat van het bed. En of een tv lift eventueel een goede optie is.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten