VL Wonen
Wonen in een appartement

Met de Purpleforest Wandmat Kunststof een vrolijke en kleurrijke wand

Fraai decoreren met de Wandmat Purpleforest

Met de kunsthaag Wandmat Purpleforest is fantastisch decoreren bijvoorbeeld in uw winkel. Deze kunststof wandmat heeft een volle dekking en met een afmeting van 1m2 heeft u al snel een wand gevuld met een tropisch resultaat. De paarse bloemen die er in verwerkt zijn maakt het een vrolijk geheel.

Het is mogelijk om het nog vrolijker en kleuriger te maken door er bijvoorbeeld kunstbloemen of kunstplanten in te steken. Deze mat bestaat is kleiner te maken naar 25cmx25cm of 50cmx5mcm met een schaar of scherp mes. Dus naar elk gewenst formaat te creeeren.

Een echte eyecatcher met de Purpleforest

Dit is een zeer goede kwaliteits wandmat en als decoratie doet deze het altijd goed, want er is meteen resultaat te zien en het zal zeer verfrissend staan bijvoorbeeld in de etalage, showroom, receptie of in de vergader ruimte. U heeft hiermee een echte eyecatcher en zal zeker voor positieve reacties zorgen.

De junglestyle is helemaal trending en is steeds meer te zien in openbare ruimtes, vliegvelden, winkelcentra en dus ook in winkels in de etalage of als decor materiaal.

Eenvoudig te monteren 

U kunt dit zelf prima ophangen en daar is dus niet een dure hovenier voor nodig. Ophangen aan een spijker of klem met een bundelband en het klusje is geklaard. De matten zijn van goede kwaliteit en gaan dan ook lang mee, en mocht u er op uit zijn gekeken dan kunt u ze prima elders weer ophangen.

De Purpleforest is een ideaal product voor interieur en buitengebruik. Voor een zithoek zal dit zeer fraai staan en in winkels in de showroom zal dit het helemaal afmaken.

Bent u overtuigd van bovenstaand verhaal? Bezoek onze webshop die 24/7 geopend is via www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/winkel/junglemat-kunststof-purpleforest-1m2/