Diverse kranen bij Hijswinkel

VL wonen

Moet u wat hijsen in uw garage of werkplaats? Bij Hijswinkel vindt u alles op het gebied van hijsen. Hun assortiment aan hijsmiddelen varieert van de kleinste pijphaken tot de grootste werkplaatskraan. De hijsmiddelen van Hijswinkel voldoen stuk voor stuk aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Door een uitgekiend concept biedt Hijswinkel u een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Daarbij levert hijswinkel snel, vrijwel alle hijsmiddelen kunnen binnen 24 uur geleverd worden.

De kranen van Hijswinkel

Bij Hijswinkel kunt u terecht voor verschillende soorten kranen. Om te beginnen leveren zij diversen (verrijdbare) portaalkranen met loopkat. Deze portaalkranen zijn leverbaar in verschillende overspanningen en hebben een draaglast tot 1.500 kg. Of heeft u liever de inklapbare werkplaatskraan van het merk ELLER? U kunt ook kiezen voor monteren van een vaste bovenloopkraan monteren. 

Het bestellen van uw kraan bij Hijswinkel heeft een aantal voordelen:

  • Scherpe prijzen vanwege hun uitgekiende concept.

  • Vrijwel altijd levertijden van 24 uur mogelijk.

  • Gemakkelijk en veilig betalen met Multisafepay.

Wilt u graag meer informatie over de kranen uit het assortiment van Hijswinkel? Neem dan gerust contact met hun op, de deskundige medewerkers van Hijswinkel informeren u graag.

De portaalkranen van Hijswinkel

Hijswinkel is een EKH-erkend bedrijf (EKH = Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen). U kunt er dan ook van op aan dat de portaalkranen van Hijswinkel voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien kunt u uw kraan door Hijswinkel jaarlijks laten inspecteren en keuren. De portaalkranen van Hijswinkel zijn verkrijgbaar in een mobiele of verrijdbare en niet-verrijdbare variant. Elke portaalkraan is van hoge kwaliteit en uitermate geschikt om zware lasten te verplaatsen. In het assortiment van Hijswinkel zit altijd de juiste portaalkraan voor uw bedrijf of werkplaats.

Naast het kopen van een portaalkraan kunt u bij Hijswinkel een portaalkraan voor uw bedrijf of werkplaats huren. Hierdoor hoeft u geen grote investering te doen als u een portaalkraan maar tijdelijk nodig heeft.  

Hijswinkel heeft regelmatig gebruikte portaalkranen te koop. Een tweedehands portaalkraan wordt eerst volledig gecontroleerd op bruikbaarheid en techniek. Ook een gebruikte portaalkraan is veilig en betrouwbaar en voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten