VL Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Anti Inbraak? Rolluiken goedkoopste optie

In de herfst en de winter gaan inbrekers weer vrolijk op pad. En hoewel er genoeg middelen zijn om ze te weren, wil dit niet altijd werken. Camera’s en zélfs een inbraakalarm, het weerhoudt ze tegenwoordig niet om alsnog even een kijkje te nemen. Waarom zou je dan al die dure apparatuur aanschaffen? Rolluiken is de goedkoopste optie.

Met rolluiken ben je beter in staat om inbrekers te weren en hoewel rolluiken ook niet 100% inbraakbestendig zijn, maken ze het wel een stuk moeilijker. Sterker nog, volgens de politie verkleinen rolluiken de kans aanzienlijk doordat inbrekers het risico te groot vinden.

Rolluiken goedkoopste anti-inbraak, het is pure logica. Even een klein voorbeeldje. Stel dat er in jouw straat 5 huizen zijn en van deze huizen, hebben er 4 rolluiken. Bij welk huis is dan de kans het grootste dat er ingebroken wordt?

Waar vind je de goedkoopste rolluiken

Online kun je het beste terecht voor goedkope rolluiken. Het is algemeen bekend, dat webwinkels met veel producten goedkoper zijn. Zo is dit ook het geval bij rolluiken, maar hoe komt dit? De twee belangrijkste punten, zijn het feit dat je bij een online bestelling voor rolluiken bespaart op de kosten van montage en het inmeten.

Bij normale winkels zitten montage en het inmeten meestal inbegrepen. Dit zijn dan ook vaak de hoogste kosten, doordat de monteurs uiteraard ook betaald moeten worden. Ben je dus een beetje handig, dan kan het een idee zijn om je rolluiken online te bestellen en ze zelf te monteren.

Wat zijn de beste rolluiken?

In Nederland zijn er eigenlijk voor rolluiken twee populaire merken. Dit zijn dan ook eigenlijk wel de meest bekende merken, die je overal tegenkomt. Het gaat hier om Heroal Rolluiken en Alutech rolluiken. Beiden zijn het betaalbare merken, van topkwaliteit en deze hebben dan ook vaak de voorkeur, hoewel er ook een aantal huismerken zijn van grotere bedrijven. Daar kom ik zo op terug.

Heroal rolluiken

Heroal is een Duits merk en staat natuurlijk bekend om de uitstekende kwaliteit van Duitse makelij. Heroal rolluiken kun je kwalitatief gezien vergelijken met Mercedes. Allebei Duitse merken en allebei streven ze naar pure kwaliteit!

De prijzen van Heroal rolluiken variëren tussen de €105 en €200. Let op: het gaat hier natuurlijk om kale vanaf prijzen! Omdat rolluiken maatwerkproducten zijn, loopt de prijs altijd nog wel iets op!

Alutech rolluiken

Alutech rolluiken passen zeker in het lijstje beste rolluiken van Nederland! Het zijn geïsoleerde rolluiken van topkwaliteit! Deze rolluiken staan erom bekend dat ze de warmte binnen houden tijdens de wintermaanden en de hitte buiten in de zomermaanden. Dit komt door de uitstekende isolatie!

De prijzen van Alutech rolluiken variëren tussen de €83 en €150. Natuurlijk is het ook hier weer belangrijk hoe de maatvoering is. Rolluiken zijn maatwerkproducten en hierdoor lopen de prijzen altijd nog op.

ZB rolluiken

ZB rolluiken is de laatste. Het gaat hier om een huismerk van een van de grootste online zonweringzaken van Nederland, namelijk ZonweringBestellen. Deze rolluiken zijn van zeer hoge kwaliteit en worden in Nederland gefabriceerd!

De prijzen variëren van €77 tot €110 en deze rolluiken zijn slechts exclusief verkrijgbaar bij een handjevol online winkels. Het gaat hier dus om exclusieve rolluiken, van Nederlandse makelij en topkwaliteit!

Ook hier geldt weer, dat de prijzen vanaf prijzen zijn, die bepaald worden door de maatvoering.

https://www.rolluikenland.nl

Gerelateerde artikelen

Een schaftwagen kopen

Bent u op zoek naar een stukadoor omgeving Purmerend?

Het belang van een goed binnenklimaat