Een dakkapel van prefab door BM Daktechniek laten plaatsen

VL wonen

Een dakkapel zorgt voor meer stahoogte en dus loopruimte in de kamer. De zolder wordt ineens een praktische ruimte die kan dienen als kantoor, hobby of kinderkamer. Of u profiteert van meer ruimte op uw slaapkamer met schuin dak. Niet alleen meer ruimte, maar ook meer licht met een dakkapel is een van de meest populaire redenen waarom mensen kiezen voor een dakkapel van prefab. Een dakkapel van kunststof vraagt weinig onderhoud en dat scheelt enorm veel tijd! Het voordeel van kunststof is dat het niet rot en makkelijk schoon te houden is.

 

U heeft geen bouwvergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel

Over het algemeen heeft u geen bouwvergunning nodig voor een dakkapel van prefab aan de achterkant van het pand, wat zowel tijd als kosten bespaart. Een eenvoudige dakkapel met plat dak aan de achterzijde van het huis kan een ongebruikte zolder omtoveren tot een nieuwe slaapkamer of kantoor.

 

Laat een prefab dakkapel plaatsen

Na plaatsing van een dakkapel is uw woning direct meer waard. Door de dakkapel heeft u een groter beloopbaar vloeroppervlak. Dit is het aantal m2 waar je kunt staan en lopen. Dit grotere vloeroppervlak zorgt voor een hogere taxatiewaarde van uw woning. Zo profiteert u niet alleen praktisch van de extra ruimte, ook de verkoopwaarde van uw huis stijgt dankzij een prefab dakkapel. Het plaatsen van een prefab dakkapel is een vak apart. Daarom doet het u goed om de specialisten van BM Daktechniek in te schakelen voor deze klus.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten