Makelaar in Utrecht? Kies Paul Dijkstra

De woningmarkt is volop in beweging. Huizen die vandaag aangeboden worden zijn morgen al niet meer beschikbaar. Hoe kun je jezelf wapenen tegen al dat geweld op de woningmarkt en het huis van je dromen wel vinden? Paul Dijkstra Makelaardij Utrecht is dé ervaren partner in de regio Utrecht voor wie op zoek is naar een woning in het luxe segment. Luxe kamers, exclusieve appartementen, bijzondere herenhuizen en grachtenpanden. Het team van Paul Dijkstra Makelaardij Utrecht helpt je graag met de aankoop, verkoop of taxatie van je huis.

Paul Dijkstra Makelaardij bestaat uiteraard uit de ervaren makelaar / taxateur Paul Dijkstra. Hij wordt vergezeld door een professioneel team met passie voor het vak. Door de samenstelling, kennis en ervaring van het team weet het makelaarskantoor een open, persoonlijke en snelle dienstverlening te leveren waardoor je als koper of verkoper weet waar je aan toe bent en wat je te wachten staat. Het dienstenpakket dat aangeboden wordt is ruim te noemen. Zo kun je er terecht voor het kopen van een woning, voor de verkoop van je eigen woning, maar ook om een woning te laten taxeren en voor het afsluiten van een hypotheek. Door het brede aanbod van diensten kun je op één adres terecht zodra je je op de woningmarkt begeeft.  

Droomhuisje kopen in Utrecht

Een spannende, ingrijpende en tijdrovende gebeurtenis: het kopen van een huis. Voordat je bij de notaris zit voor de formele handelingen ben je waarschijnlijk al een tijd op zoek en bezig geweest. Uiteraard kun je zelf rondkijken op internet of wachten tot er een “Te Koop” bordje op je droomhuis komt te hangen. Je kunt er echter ook voor kiezen om een aankoopmakelaar in te schakelen met kennis van de markt en de processen die komen kijken bij de aanschaf van een woning. Bij Paul Dijkstra Makelaars laat je weten aan welke specifieke wensen je toekomstige woning dient te voldoen. Denk hierbij aan de wijk, de ligging, voorzieningen in de omgeving, oppervlakte van de woning, energielabel en natuurlijk de prijsklasse. Als lokaal makelaarskantoor is alle kennis en ervaring in huis om een passende woning binnen de specifieke wensen te vinden. Als de woning uiteindelijk is gevonden worden alle complexe vervolg stappen uit handen genomen zoals het juridische gedeelte, koopaktes, onderhandelingen en taxaties. 

Huis verkopen en de hulp die je nodig hebt

Voor wie in de Utrecht woont, in het bezit is van een exclusieve woning en van plan is deze te verkopen is Paul Dijkstra Makelaars het juiste adres. Hoewel de nodige (online) makelaars beweren dat iedereen zijn of haar huis zelf kan verkopen, zijn wij van mening dat een huis goed verkopen een vak apart is. Een vak dat wij als geen ander beheersen gezien onze jarenlange ervaring in dit segment. Met het inschakelen van een expert weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en er geen zaken over het hoofd worden gezien. Een woning verkopen is namelijk veel meer dan alleen het onderhandelen over een prijs. Denk aan juridische zaken zoals het koopcontract, ontbindende voorwaarden, uitsluitingen van zaken, onderhoudskundige zaken en natuurlijk het maken en naleven van de financiële afspraken. Wie kiest voor Paul Dijkstra Makelaars kiest niet alleen voor kwaliteit in de formele aspecten, ook de presentatie van de woning wordt grondig aangepakt. Een professionele fotograaf zorgt er voor dat jouw woning er goed op komt te staan. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden tot het tonen van full color plattegronden en kunnen er 3D tekeningen meegeleverd worden. Hierdoor kunnen potentiële kopers een nog beter beeld krijgen van het object waarop ze willen gaan bieden. Voor het realiseren van de verkoop zetten we alle mogelijke middelen in zoals onze eigen website, Funda, social media en het raam van ons kantoor. 

Woning taxeren 

Een veel gehoorde vraag is: is dat wel nodig, een taxatie? Het antwoord hierop is heel simpel: ja. Allereerst zal een hypotheekverstrekker te allen tijde een taxatierapport willen hebben zodat ze er zeker van zijn dat de te verstrekken hypotheek niet hoger is dan de waarde van het huis. Als koper of verkoper is het ook fijn om een taxatie te laten uitvoeren. Bij een taxatie wordt immers de waarde van de woning bepaald. Hierbij wordt gekeken naar de kwaliteit en de grootte van het huis zelf, maar ook naar de buurt en de omgeving. Voor een verkopende partij is een taxatie handig voor het bepalen van de verkoopprijs.  Bij een taxatie van een exclusieve woning is het taxatieproces uitgebreider dan bij een reguliere woning. Dit komt onder andere doordat de objecten groter en duurder zijn. Het is daarom van belang om in zee te gaan met een betrouwbare partner die kennis heeft van exclusieve woningen, de markt, en de woonomgeving. Paul Dijkstra Makelaars is dé specialist als het aankomt op exclusieve woningen in Utrecht en daardoor de aangewezen partner om jouw woning op de juiste waarde te taxeren als je een woning gaat kopen of verkopen. 

Meer info? Neem gerust contact met ons op! 

We begrijpen dat het kopen en/of verkopen van een woning een ingrijpende gebeurtenis is. Wie meer informatie wil dan op deze pagina te vinden is, of wie behoefte heeft aan persoonlijk contact, kan natuurlijk altijd contact  met ons opnemen. Ons enthousiaste en gedreven team staat op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur voor je klaar via telefoonnummer 030-2081020. Op zaterdag en zondag zijn wij ook beschikbaar, maar alleen op afspraak. We hopen binnenkort contact met je te hebben om te horen hoe we jou kunnen helpen met vinden van jouw droomhuis.

 

https://makelaar-utrecht.nu/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten