Maak je huis weer stralend met deze drie tips

VL wonen

Maak je huis weer stralend met deze drie tips

Niks lekkerder dan thuiskomen in een stralend huis. Zorg er dus voor dat je huis er altijd stralend en verzorgend uit ziet. Je moet namelijk direct een blij gevoel krijgen zodra je thuis bent. Met deze drie tips maak jij je huis net iets fijner. Benieuwd naar de drie tips de het huis weer stralend maken? Lees hieronder de drie tips om je huis weer stralend te krijgen.

 

#3 Tuin en buitenkant huis

De eerste indruk is vaak het belangrijkst. Dat geldt ook voor je huis. De buitenkant van je huis bepaald merendeels het totale plaatje. Zorg dus dat de tuin er bloeiend uit ziet in de lente met veel bloeiende planten. En zorg dat er in de herfst alle bladeren weg zijn gehaald zodat het geordend lijkt. Of zorg in de winter voor vogelhuisjes en vetbollen zodat je een diverse vogels aantrekt. Maar denk ook de buitengevel van je huis. Maak de dakgoot goed schoon, geef de boei weer een nieuw likje verf en ga eventuele scheuren in de muur herstellen. Zodra je dan weer bij je huis bent wordt je in de tuin of op de straat alweer blij.

 

#2 Vervang de ‘normale’ lamp

Tegenwoordig zijn LED strips een populaire vervanging van de ‘normale’ lampen. Het geeft namelijk een hele luxe uitstraling. Hierdoor kun je een nieuwe dimensie geven aan de ruimtes in het huis. Ga bijvoorbeeld voor trapverlichting die licht geeft wanneer je op de traptrede staat. Niet alleen luxe maar ook nog eens veilig. Je kunt namelijk in het donker goed zien waar de traptreden zijn. Zo kun je ook in het donker met dingen in de hand naar boven en beneden lopen. Zo krijg bijvoorbeeld minder snel ongelukken als je met de wasmand loopt.

 

#1 Haal planten in huis

Als laatste tip willen we je graag meegeven om planten in huis te zetten. Niet alleen een mooi aanzien maar het ruikt ook nog eens lekkerder. Hoe lekker zou het zijn dat het naar bloeiende planten ruikt. Daarnaast brengt het ook meer zuurstof in de verschillende ruimtes. Krijg dus meer energie van planten en wordt blij van een bloeiende plant. Zo is je huis weer stralend en heb je weer een grote glimlach op je gezicht.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten