Lekker slapen in een glamping tent

Werk, huishouden, sporten…we hebben het er maar druk mee. Geen wonder dat je er af en toe even tussenuit wilt. Gelukkig heb je in Nederland (en de ons omringende landen) ruime keuze aan overnachtingsmogelijkheden. Eén manier van overnachten die echt bijzonder is, is clamping.

Bij glamping verblijf je op de camping, maar dan in een ruime tent vol luxe en comfort. Een goede glamping tent is van alle gemakken voorzien. Vandaar ook het woord “glamping”, dat een samentrekking is van “glamorous” en “camping”.

Kies je voor een glamping tent, dan kiest u voor een ruime safaritent met aparte slaapkamers, een eenvoudige keuken en een aparte eetkamer. Tenminste, als je voor de eenvoudigste mogelijkheid gaat, want er zijn glamping tenten in alle soorten en maten. Sommige hebben privé sanitair, er zijn zelfs glamping tenten met wellness faciliteiten. Wil je nog meer luxe? Dan ga je voor een tiny house, een lodge of één van de andere unieke glamping overnachtingen.

Het comfort van de glamping tent begint al bij aankomst. Je hoeft zelfs niks op te bouwen, want alles is al je klaargezet. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de koffer uitpakken (of ergens neerzetten) en het grote ontspannen kan beginnen.

Zelfs het boeken van een glamping tent is een plezier. Tenminste, als je boekt via https://glampings.nl. Alle glampings die een beetje de moeite waard zijn, komen op deze site bij elkaar. Het aanbod omvat Nederland, België, Duitsland en alle andere Europese vakantielanden. Ontdek jouw favoriet en boek vervolgens direct bij de aanbieder! 

https://glampings.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten