Koerier particulier voor verhuizing of verbouwing inboedel opslag

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare koeriersdienst, bijvoorbeeld omdat je vaak particulier pakketten moet versturen en niet tevreden bent met de manier waarop het nu gaat? Ook dan kun je meubelkoeriers hiervoor inschakelen. Zij zorgen ervoor dat al jouw verzendingen aankomen op de bestemming. Dit doen zij veilig, secuur en snel, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Meubelkoeriers kan allerlei verschillende meubels voor je vervoeren, zowel nationaal als internationaal. Zelf vervoer regelen kan erg lastig zijn, daarnaast moet je ook maar net beschikken over een trekhaak of ervaring hebben met het rijden in een bus. Voor veel mensen is dat echter niet het geval, waardoor dit ook nog een stresspunt kan zijn. Dit is uiteraard niet de bedoeling en dus kan je er beter voor kiezen het vervoeren uit handen te geven. Op die manier weet jij zeker dat alle meubels op tijd en zonder beschadigingen aankomen op de bestemming, en hoef je niet zelf de meubels te vervoeren.

Meubels laten vervoeren

Meubelkoeriers kan jou perfect helpen met het transporteren van verschillende meubels. Bijvoorbeeld wanneer je online een mooie piano hebt gekocht. Een piano is erg zwaar en groot, en kan dus niet gewoon achterin de auto. Je zou er dan uiteraard voor kunnen kiezen een aanhanger te huren, maar daar heb je wel een auto met een trekhaak voor nodig.

Ook zijn er bussen die je kan huren voor een dag of dagdeel, maar dan moet je wel zelf die bus kunnen besturen. Wanneer je dit niet fijn vindt, is ook dat geen optie. Een bus rijdt anders dan een personenauto en zeker wanneer je dit niet gewend bent, kan dat voor veel extra stress zorgen. Dit kan er vervolgens weer in resulteren dat je niet volledig met de route en de weg bezig bent, waardoor er ongelukken kunnen gebeuren.

Meubelkoeriers kan jouw zorgen gelukkig wegnemen, door voor jou het meubel op te halen. Zo ben je er zeker van dat jouw nieuwe meubelstuk opgehaald wordt en veilig wordt vervoerd, zonder dat je hier zelf voor in de stress moet zitten.

Een afspraak maken

Een afspraak maken bij Meubelkoeriers werkt heel eenvoudig. Wanneer je op de website bent vind je daar het aanvraagformulier. Deze dien je volledig in te vullen en vervolgens te versturen. Een medewerker zal vervolgens contact met je opnemen om alles door te nemen en de kosten te berekenen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet achteraf nog voor verrassingen te staan.

Heb je een datum doorgegeven en is deze niet beschikbaar? Ook dan zal een medewerker contact met je opnemen om te kijken naar andere opties. Daarnaast kan het ook zo zijn dat de datum wel mogelijk is, maar alleen de tijd niet uitkomt. In dat geval wordt er uiteraard gekeken op welk tijdstip jouw meubelstuk wel opgehaald kan worden.

 

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten