Junglewand met de Purpleforest wandmat, Tropisch en sfeervol

De Junglewand Purpleforest 

Met de Jungle Wandmatten Purpleforest van Kunsthaageu is een mooie mat om mee te combineren om een fraaie representatieve junglewand te maken in uw bedrijf.

Door de volle dekking en de vrolijke kleuren vanwege de toevoeging van diverse tropische paarse bloemen kunt u in een handomdraai uw eigen fraaie tropische muur realiseren.

De mooie volle matten hebben een afmeting 1m2 en zijn snel te monteren aan een haak of spijker met een bundelband of ty rap. Omdat ze dus een volle dekking hebben heeft u geen achtergrondscherm nodig en dat zorgt dus niet voor extra kosten. Bovendien gaan ze lang mee en is daardoor duurzaam te noemen,  bent u er op uit gekeken dan kunt u ze eenvoudig verwijderen en verplaatsen mocht dit nodig zijn.

Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben een fraaie muur gemaakt in de etalage, in de winkel of in de showroom. Hier is geen dure tuinman of hovenier voor nodig en zo bespaart het dus weer in de kosten.

Tropische sfeer en een echte Eyecatcher

De Junglemat Purpleforest geeft dus een tropische sfeer, is een duurzame en betaalbare oplossing om zo een botanische muur te maken voor een scheidingswand/devider, op het terras in de bedrijfskantine of bij de receptie. Het zorgt tevens voor sfeerverhoging.

Hiermee heeft u echt een eyecatcher en zal voor zeer positieve reacties zorgen.

De Purpleforest is ook weer leuk om te combineren met devKunststof ECOfall of Jungle Verde matten zijn eveneens perfect voor gebruik in de overkapping, veranda of in de serre als interieurdecoratie. 

Deze mat kan goed gecombineerd worden met de Junglemat Greenfall. Junglemat Ecofall, Junglemat Verde.

Waarom deze Junglemat?

  • Bevat leuke paarse bloemen
  • Fraai om te combineren
  • Eenvoudig bevestigen
  • Zijn leverbaar in 1m2
  • Geschikt voor buitengebruik en interieur
  • Voor Veranda, Overkapping of in de serre
  • Te gebruiken als scheidingswand/devider 
  • Mooie combinatie met de mat Greenfall, Ecofall of Verde 
  • Ideaal in uw lounge, mancave, terras

Wilt u nu uw eigen junglesfeer gaan maken, bekijk de mogelijkheden in onze webshop of neem contact met ons op via www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/winkel/junglemat-kunststof-purpleforest-1m2/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten