Je keuken verbouwen? Hier zijn onze tips

VL wonen

Als je de keuken gaat verbouwen, komt het moment dat je moet kiezen voor een stijlvol keukenblad voor in je keuken. Kies voor een solid surface aanrechtblad op maat. Waarom je dit moet doen, vertellen wij jou snel. 

Het keukenblad is vaak de blikvanger in de keuken. Keukenbladen van solid surface keukenblad zijn van hele hoge kwaliteit. Het product is de perfecte basis voor de keuken die mooi en ook praktisch moet zijn. De aanrechtbladen zijn duurzaam, vochtbestendig, naadloos en ook nog eens in iedere gewenste kleur te verkrijgen. Deze keukenbladen worden meer en meer door architecten en interieurbouwers gebruikt omdat zij een hoogwaardig product belangrijk vinden.

Oersterk materiaal

Een solid surface aanrechtblad bestaat volledig uit hetzelfde materiaal waardoor het ontzettend sterk is. Het materiaal breekt niet. Mocht er een kras op komen dan is die zo weggewerkt. Ook kun je deze keukenbladen in allerlei vormen kopen. Wil je een keukenblad wat aan het einde rond doorloopt of heb je een andere wens: alles is mogelijk. Dankzij de naadloze verlijming oogt het geheel altijd strak. 

Nog een pluspunt is dat de keukenbladen niet poreus zijn en er zich dus geen bacteriën aan het oppervlak kunnen hechten. Hierdoor is het hygiënisch en veilig. De keukenbladen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren zoals eerder gezegd, maar natuurlijk kan je ook kiezen voor een marmeren of een granieten look. Zo vind je altijd een keukenblad dat bij jouw wensen en interieur past. 

Maatwerk en kwaliteit 

Marlan is al geruime tijd specialist in maatwerk-oplossingen, dus mocht je een wens hebben en denken dat het niet mogelijk is, moet je beslist een kijkje nemen op de website. Als je vragen hebt of je hebt advies nodig, kan je heel vrijblijvend contact met hen opnemen. De solid surface aanrechtbladen kunnen in de gekste afmetingen geleverd worden en geen vraag is raar. Uitsparingen voor een kraan of een spoelbak evenals een kookplaat zijn natuurlijk al helemaal geen probleem. Of je nu zelf het keukenblad wil installeren of je wilt het laten doen, het kan beiden. 

Afmaken met een keukenachterwand van topkwaliteit

Iets anders waar vaak niet per direct aan wordt gedacht is het aanschaffen van een goede keukenachterwand. Maar deze kan wel ontzettend belangrijk zijn voor je keuken. Niet alleen wordt je nieuwe muur op een goede manier beschermd, maar eentje die op maat is gemaakt en er mooi uitziet, geeft ook een mooi plaatje mee aan de keuken zelf. Daarom is het echt een aanrader om een keukenachterwand op maat te laten maken, die compleet aansluit bij je huidige keuken.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten