Top drie unieke relatiegeschenken

VL wonen

Heb jij een eigen bedrijf en wilt jouw medewerkers, klanten of samenwerkingspartners graag een bedankje sturen? Bijvoorbeeld omdat jullie een project succesvol hebben afgerond of omdat jullie iets leuks te vieren hebben zoals een jubileum of een prijs die jullie gewonnen hebben? Dan zijn er diverse manieren om dit te doen. In deze blog geven we leuke inspiratie ideeën die je voor jouw bedrijf kunt toepassen. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Bloemetje laten bezorgen
Eerlijk toegegeven, bloemen zijn geen uniek cadeau om te geven, maar wel heel leuk om te ontvangen. Bijvoorbeeld wanneer iemand jarig is, als bedankje of gewoon zomaar. Ook binnen bedrijven zijn bloemen nog altijd een traditionele wijze om cadeau te geven. Een fleurig boeket maakt je dag meteen goed en zorgt voor een stralende glimlach op ieders gezicht. Bijvoorbeeld door een mooi boeket met verschillende bloemsoorten, prachtige seizoensbloemen of de lievelingsbloemen van de ontvanger. Het maakt niet uit onder wat voor omstandigheden dan ook, het is altijd leuk om een kleurrijke bos bloemen in ontvangst te mogen nemen. 

Brownies door de brievenbus
Liefde gaat door de maag. Dit geldt zelfs voor een zakelijke relatie. Want met een smakelijke verrassing kan je iedereen een vreugde bereiden. Bijvoorbeeld met een doosje handgemaakte brownies van The Brownie Box. Door een leuk kaartje mee te sturen, weet de ontvanger dat hij of zij deze overheerlijke brownies aan jouw bedrijf te danken heeft. De brownies van The Brownie Box zijn liefdevol verpakt met oog voor detail. De brownies kunnen eenvoudig met de post verstuurd worden, omdat ze gewoon door de brievenbus passen. Handig als het pakketje pas na sluitingstijd van het bedrijf wordt bezorgd. 

Tickets voor een evenement
Met bedrijfsrelaties is het altijd leuk om naar een evenement te gaan om de band tussen jullie te sterken en op een hoger niveau te tillen. Naast de dagelijkse werkzaamheden is het namelijk ook van belang dat jullie als persoon op dezelfde lijn zitten. Op die manier wordt jullie samenwerking nog succesvoller. Traditionele diners of lunches zijn nog altijd een veel verkozen gelegenheid voor zakenmensen om af te spreken. Wil je liever iets unieks? Ga dan samen naar een voetbalwedstrijd van het team bij jullie uit de buurt en waar jouw bedrijf wellicht sponsor van is. Het is ook mogelijk om samen naar een beurs te gaan of een ander evenement op zakelijk niveau. Het ligt er natuurlijk wel aan in welke branche je actief bent en in hoeverre jullie zakelijke band al is opgebouwd.

 

https://www.thebrowniebox.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten