Jacuzzi op het dak

Een jacuzzi op het dak plaatsen is iets dat we misschien allemaal wel willen. Maar niet iedereen heeft ruimte voor een jacuzzi op het dakterras. Bovendien moet je dak of dakterras in staat zijn de jacuzzi met water en mensen erin te kunnen dragen. Dat is iets dat je sowieso moet dubbelchecken voordat je gaat kijken naar een jacuzzi voor het dakterras. Een jacuzzi op het dak is natuurlijk wel heel prettig. Je kunt helemaal van de mensen weg op je eigen dak tot rust komen in een jacuzzi op het dak. Zonder die te hoeven delen.

 

Kleuren kiezen

Een jacuzzi op het dakterras wil je vast ook in een kleur die past bij de rest van je dakterras. Als je veel warme tinten gebruikt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rode cederhouten jacuzzi. Ben je meer van het moderne, lichte, dan is een greywash voor jouw buitenruimte misschien toepasselijker. Voor de groene buitenruimte is de gewone cederhouten jacuzzi juist weer perfect. Voor al deze kleuren kun je ook een bijpassend trapje in dezelfde kleur kopen. Of je nu kiest voor een vierkante of ronde jacuzzi op het dakterras. 

Isolatie in de jacuzzi

De isolatie in de jacuzzi is heel belangrijk. Door een flinke laag isolatie kan het badwater namelijk langer warm blijven. Isolatie zorgt ervoor dat warmte beter vastgehouden wordt. Daarom zijn de jacuzzi’s van Serena Spa tussen de buitenkant van het bad en de omranding helemaal gevuld met isolatiemateriaal. Die dikke laag isolatiemateriaal zorgt ervoor dat je zo min mogelijk energie hoeft te verbruiken om het badwater warm te houden. Kou van buiten kan zonder isolatiemateriaal het badwater snel laten afkoelen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten