Inbetween gordijnen van ilumio

VL wonen

Inbetween gordijnen zijn mooi en een belangrijk onderdeel als het gaat om de inrichting van een kamer, maar ze zijn meer dan alleen een mooi ontwerp en bieden huizen naast hun uiterlijk veel voordelen. Bepaalde stoffen kunnen privacy bieden terwijl ze een specifiek ontwerpelement aan een kamer toevoegen, terwijl voor andere materialen een voering nodig is om een meer ondoorzichtige uitstraling van buitenaf te creëren. Het toevoegen van inbetween gordijnen is zeker iets om te overwegen, vooral als je gordijnen zijn gemaakt van lichte stoffen.

 

Bescherming tegen de zon voor de kamer

Inbetween gordijnen bieden bescherming tegen de zon voor de kamer. Ongeacht de stof, het materiaal, de kleur of het ontwerp, de harde UV-stralen zullen uiteindelijk ervoor zorgen dat de kleur vervaagt. Door inbetweeners aan je gordijnen toe te voegen, wordt de stof beschermd tegen eventuele schade door de zon en wordt de levensduur verlengd. Hierdoor hoef je je niet snel zorgen te maken over een vervanging.

 

Optimale bescherming voor je meubels

De juiste inbetween gordijnen beschermen ook je meubels en andere stoffen die je binnen hebt tegen blootstelling aan de zon. Ook bieden gordijnen bescherming tegen ongewenst geluid en vervuiling. Als je in een stad woont, zul je inbetween gordijnen zeker waarderen, omdat ze een groot verschil maken en je zult meteen merken hoe goed ze werken. Overtuigd van alle voordelen? Dan wordt het tijd om je inbetween gordijnen van ilumio te bestellen!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten