Huis verkopen kan ook via een woning opkoper

VL wonen

Heeft u de wens om uw huis te verkopen, maar dan snel en tegen gunstige voorwaarden? De Nationale Vastgoedportefeuille is Nederlands’ grootste inkooporganisatie van alle soorten huizen in heel Nederland. Of het Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen of Eindhoven is, het maakt niet uit voor De Nationale Vastgoedportefeuille.

Wij zijn namelijk een landelijk opkoper van huizen en dat is mogelijk dankzij lokale bedrijven die tezamen De Nationale Vastgoedportefeuille vormen.

Voor elk woningtype

Voor het snel en direct verkopen van ieder type woning kunt u in zijn geheel gratis en vrijblijvend een bod aanvragen. Nadat u uw woning heeft aangemeld, zorgen wij ervoor dat binnen ons samenwerkingsverband uw huis aan de juiste partij wordt voorgelegd. Deze zullen binnen 24 uur een goed bod bij ons neerleggen, welke De Nationale Vastgoedportefeuille vervolgens aan u zal voorleggen.

In alle delen van het land

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt ieder soort woning op, van bungalow tot vrijstaand landhuis. En wij zijn zeker geïnteresseerd in oude huizen of woningen in of rondom de grote steden. Maar ook dorpen of boerderijen, het maakt voor ons weinig uit. Want wij zijn een landelijk opkoper van alle soorten huizen, dus ook bedrijfsvastgoed, bedrijfspanden en verhuurde huizen zoals beleggingspanden. U kunt alle aan ons of eigenlijk via ons verkopen!

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten